- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Adott szám átlaga --> adott számot átlagként
Szóval adott számot átlagként egy megadott számtartomány számaiból milyen súlyozással kaphatsz meg.
Attól függetlenül, hogy a kérdés kicsit suta volt, mégis értelmezhető volt szerintem, hogy mit akart. Ha meg nem, a berakott kép a kombinációkkal egyértelműsíthette.
(Hogy ez mire jó, már másik kérdés) -
-
Magnat
veterán
Publikus vagy saját signal servert használsz? Én csináltam sajátot, de az ingyenes verzióból hiányolom, h semmiféle korlátozást nem lehet csinálni sem a kliensek csatlakozására, sem arra, h egy kliens vezérelhet vagy csak őt vezérelhetik ... így ha vki tudja a szerver címét meg publikus kulcsát, minden további nélkül használhatja signal serverként ... ok, h ingyenes verzió, de ezzel arra ösztönöznek, h terheljem a publikus signal szervereket
-
shipfolt
kezdő
Hopp, a Fire Alpaca naaagyon
jonak tunik, mehetne az osszefoglaloba is.
Mar csak jo oktato videot kene talalni hozza, hogy mi mindenre jo.
----Amiert jottem, ingyenes sakk (oktato) programot keresek, lehetoleg portable legyen, offline modban mukodjon, gep ellen is lehessen jatszani, de ugy, hogy vissza lehessen leptetni, tehat egy jatszmanak rengeteg alternativajat is lehessen jatszani.
A "Project Invincible"-t neztem, de a grafikaja pocsek, nem lehet latni a babukat, igy nem is melyedtem bele.
Mas programok pedig webes kapcsolatot akarnak, igy kilove.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged