Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
makoss
üzenetére
Semmiben sem jobb a pro, a 2.0 sima az újabb, de már az is sok éve elavult. Nálam most a színállítás se jó már, de a 60 Hz-re simítás működik. Poresznál tök jó.
Ennek ellenére nem egy jó lejátszó, mozifilmekhez én nem használnám, artifact-ol és csúnyább a képe, mint egy normálisan sync-es monitorra beállított MPC-HC + MadVR kombinációval (K-Lite Codec Pack Full ugyebár, ami ezt tudja).BiP: Szerintem pont ezért nem foglalkoznak már vele, mert a sync-es monitoroknál már eleve nincs az a durva laggolás, mint a 60-asokon. Remélhetőleg ki is kopnak lassan, bár a 24 képkockát is elfelejthetnék végre, semmire sem elég az akciódúsabb jeleneteknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennek ellenére nem egy jó lejátszó, mozifilmekhez én nem használnám, artifact-ol és csúnyább a képe, mint egy normálisan sync-es monitorra beállított MPC-HC + MadVR kombinációval (K-Lite Codec Pack Full ugyebár, ami ezt tudja).