- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
canniball
nagyúr
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
localhost #9812 üzenetére
Alligha a .crc a checksum fájl azaz check summary = összegző fájl amiben a rar vagy Total Commander-rel feldarabolt fájlok adatai vannak az összeillesztéshez/kicsomagoláshoz. Általában ha véletlenül ez a fájl nincs is meg rar esetén gond nélkül ki lehet csomagolni, TC-vel darabolt fájloknál már nem biztos ilyenkor lesz egyesítés után .out fájl ami használhatatlan. (Vagy akkor még ha nem ugyanaz a fájlok neve, mint ami a .crc -ben van.)
Képlopásra jó még a The KMPlayer is többek között vagya PowerDVD is, azzal lehet csinálni sample fáljt is.
-
-
-
Paulo81
aktív tag
-
band1103
őstag
válasz
localhost #9572 üzenetére
Régen használtam egy O&O -t. Tetszett mert gyors volt és tényleg rendet rakott viszont mikor tönkrement a lemez amin tároltam az instalt letöltöttem egy újabb verziót ami sokkal rosszabbul sikerült. Nem tett rendet úgy mint az előző ver. és nagyon idegesítően viselkedett. Elvesztette az felhasználóbarát mivoltát. Azóta nem foglalkozok vele.
Valami más? Esetleg magyar vagy magyarosítható? -
-
-
-
Memora
senior tag
válasz
localhost #8321 üzenetére
Csak nekem akkor egy perc alatt összehozható dologra volt szükségem, és, mivel a commanderrel ezt nem tudtam megoldani annyi idő alatt, inkább kerestem mást, minthogy a súgóját olvasgassam, hátha esetleg mégis működik több file-val is egyszerre...
Persze én elhiszem, hogy jó program a commander, csak...olyan DOS-os kinézete van -
dokee78
félisten
válasz
localhost #7957 üzenetére
Tökmindegy mi van a lemezen.
Nem a fájlokat akarom jelszavazni hanem a lemezt!
Példa:
Valaki elkér egy filmet,odaadom,de mondjuk privát anyag van a lemezen!
Beteszi otthon és be sem jön semmi csak valami ami jelszót kér!Nem arra gondoltam,hogy levédem fájlonként és lejátssza bármi a lemezt és csak a fájlok vannak jelszavazva külön,ezt én is megtudom csinálni!
-
mmdms
addikt
válasz
localhost #7460 üzenetére
Nem bunkóságból, elnézést kérek ha zavarja a fórumozókat, akkor legközelebb nem írok rövidítve. Egyébként nagyon egyszerű az indok, majdnem minden gombról le van kopva a betű, és mivel nem tudok becsukott szemmel gépelni, törekszem a rövidségre. Mégegyszer akkor elnézést
-
-
-
-
PazsitZ
addikt
válasz
localhost #6523 üzenetére
Manapság úgy tűnik, az a trendi és büszkék rá az emberkék, hogy nem tudnak/akarnak helyesen írni.
Nem mintha én tökéletes lennék ilyen téren, de inkább szégyellem magam ilyen miatt, minthogy azt mondjam "a kedvedért nem változtatok ezen".
no offense
z0d1AK: Egyébként nem miattunk kellene változtatnod/törekedned erre..., még ha ez neked nem is jön le...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
localhost #6515 üzenetére
tulajdonképpen engem nem érdekel, h kit zavar, meg kit nem, h kihagyok betűket, ne is írt, mert úgysem fogom megváltoztatni a te kedvedért.
szerintem ezzel kevésbé van gond, mint azzal, mikor topic címbe is képesek beírni pl azt, h zsir ujj
szóval lehet nem nálam kellene kezdeni a nyelvtan oktatását. -
robagp
tag
válasz
localhost #6474 üzenetére
Hali!
Még mindig nem hágtam át semmilyen szabályt!
Nem csúfoltalak, és le se írtam semmilyen neved.
Az avatarod a közösből való, tehát ez nem gúny, pláne nem sértően írtam, csak az illemnek megfelelően megszólítással kezdtem, és mivel nem tom a neved, valamit kellett írjak.Azért nem írtam, hogy magyarul, mert nem csak magyarul érdekel! Viszont Magyarországról érdekelne /igaz ezt nem írtam, itt hibáztam/.
Minden személyeskedés és sértés nélkül: szerintetek honnan szedtem, hogy létezik? Hmmm, lehet nem gondolatot kellett volna olvasni, hanem gondolkodni, mert ha üzletben láttam volna, akkor valószínű megveszem... stb.
És még mindig semmit sem szántam sértésnek!!!! Semmit!!!
Bye!
-
robagp
tag
válasz
localhost #6471 üzenetére
Kedves cirkuszi Hipsz-hopsz emberke!
Melyik szabályt hágtam át szerinted?????
Az a baj hogy a piros orrodtól nem látsz, és azt hiszed mindenki olyan mint te!
Megoldást tudtál? Hahhh!
Google-ban én is megtaláltam angolul, de mit gondolsz miért dobtam fel??
Magyarul szeretném, és sehol se találtam, hogy nincs magyarul, ezért megkérdeztem.Még mielőtt megsértődnél, te vádoltál meg, és csak védtem magam a vádaskodásod ellen!!!!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
localhost #6417 üzenetére
lenne 1 kérdés újból
Csináltam 2 fanka klippet, amit youtubera fel is tettem.
csak a múlthéten törölték a youtube accom, a videókkal együtt.
amit megtaláltam a vinyón, azt már visszatöltöttem, de van amit nem találtam, mint pl ezt a 2 klippet.
viszont myvipre feltöltöttem, és onnan h tudom letölteni?
próbáltam egy letöltővel, de oda linket kell beírni, és az myvipnél nem jó, mert ott nem ad külön linket mindennek
tudtok segíteni?: -
copin
őstag
válasz
localhost #6346 üzenetére
Ez nem jó. Próbáltam már csomó mindent. A lényeg: leszedtem (legalábbis megpróbáltam, aztán aborted) egy kiterjesztést a neve lényegtelen. Szóval miután megpróbáltam leszedni, az újraindulás után egyik program se tudja lejátszani a real videót. Nem csak a real player, de a KMPlayer és még sok más lejátszó se, ami elméletileg támogatja ezt a formátumot. Itt mélyebben lehet a probléma, nem is biztos, hogy jó helyen tettem fel a kérdést.
-
[w]
őstag
válasz
localhost #6334 üzenetére
most én is megnéztem itthon, nekem is fut és ugyanúgy krix-kraxos
múltkor bizonyára hibásan jött le a file...
@kraftxld: köszönöm szépen, ezt is kipróbálom, de ennek mintha nem lenne színes-szagos GUI-ja, merthogy ez kapásból egy driver. jól értem?
szerk.: igazából nem tudom mennyire voltam érhető, a cél az, hogy a szüleimnek hókusz-pókusz (tárcsázás, felhasználónév és jelszó gépelgetés nélkül) szinte állandóan vagy automatikus csatlakozással menjen a zinternet.
-
[w]
őstag
válasz
localhost #6329 üzenetére
köszönöm, innen én is letöltöttem ezt a valamit, de nálam mintha futtatási hibát dobott volna. esetleg tudnád ellenőrizni, hogy a hiba csak az én készülékemben van-e?
@leyo76: ez nem azonos az autorasdial-lel, utóbbinak ugyanis volt egy egyszerű grafikus felülete is, továbbá freeware volt, ami lássuk be abszolút előnybe helyezi.
-
Garffi
tag
válasz
localhost #6279 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam
Audio cd írok. Van egy asztali csak AUDIO cd lejátszó, ami ki tudja írni a számok címeit. Ha ezt a cd-t beteszem a számgépbe akkor látom hogy track1...stb, de az asztali cd lejátszó nem track1...stb-t ír ki hanem magát a számot.
Na ilyen cd-t szeretnék írni. -
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
localhost #5777 üzenetére
A driver köröket a HP oldalán már megjártam.
Itt már részletesen leírtam a problémát.
Csak a HP -khoz mindig volt külön scanner progi is, aztán a család már megszokta azt, azért kéne valami.
De megnézem akkor még az Office-t, meg az ACDSee-t is.
Köszönöm a gyors válaszokat!
-
-
válasz
localhost #5745 üzenetére
Énis úgy gondolom, hogy az elég szélsőséges megoldás lett volna, de nem lehetetlen.
Először javasoltam egy racionálisat, aztán pedig egy alternatívat.
Nem tartottam attól függetlenül marhaságnak, de köszi az őszinte véleményt.Ezen nem veszünk össze, hogy megoldás lett volna-e, vagy sem. Egy lehetőség volt, ennyi.
-
válasz
localhost #5735 üzenetére
Itt a probléma a következő volt:
Azon a gépen, ahol lejátszaná a videót, ott nincs hangfal, csak egy másik gépnél.
Azt megoldotta, hogy a hangfalat elvitte magához, mert annak volt annyi kábele, de az erősítőt nem tudta, így az még továbbra is a másik gépből kapott hangot tudta megszólaltatni (de legalább már a saját gépe mellett).
Megírtam, hogy szerintem két megoldás lehetséges:
1, hosszú audio kábel a saját gépétől a másik helységben lévő erősítőig (ezzel oldotta meg végül)
2, Remote DesktopGabás: A Remote Desktop esetben igen
-
válasz
localhost #5724 üzenetére
Hát akkor számoljunk.
Adott egy 1680*1050-es feltontású monitor, amin fog futni a film. Ennek a monitornak a képét kell legalább másodpercenként 25* elküldeni a célgépnek, ami futtatja a Remote Desktopot.
Küldje mondjuk a rendszer JPG-ben, hogy ne legyen nagy a méret, de azért a minőséget is megtartsuk valamennyire (nem tudom pontosan a Remote Desktop mit használ).
A PAINT egy 1680*1050-es printscreenből 224K-s JPG képet csinál (75%-os tömörítés). Ez szorozva 25-tel: 5600KB=5,6MB. Tehát a WLAN-on nekünk 5,6MB/s-es sebességre van szükségünk a folyamatos, akadásmentes Remote Desktopozáshoz. És akkor ekkor csak kaptuk az adatokat és nem küldtük (egér pozíció, stb.).Akkor nézzük meg, mire képesek manapság a WLAN routerek és eszközök.
Azt alapból kizárhatjuk, hogy ilyen sebességet el lehet érni B/G-s eszközökkel. Tehát akkor marad az N-es WIFI. Nézzük meg azok random tesztekből mit tudnak:
- Netgear
- D-Link
- USRoboticsNos áttanulmányozva az eredményeket, maximum akkor volt elérve az 5600KB/s-es sebesség, amikor az egyik gép WIFI-n volt, míg a másik pedig LAN-on a routerrel. Ráadásul 1 méterről és szabad rálátással, valamint erre is csak az USRobotics volt képes.
WLAN-WLAN kapcsolatban is a maximum 3700KB/s volt a sebesség szabad rálátással, szintén USRobotics által.
Többiek labdába se rúghattak.Konklúzióul mostmár 100%-ban ki merem jelenteni, hogy ez az adott környezetben nem működött volna, hiszen:
- Olvashattunk, hogy a srác, meg az öccse gépe messze van egymástól, mert csak egy 15méteres audió kábellel ér el hozzá. Szóval itt szabad rálátás tuti nem lesz, néhány fal minimum közbeszól. -
Jazz
veterán
válasz
localhost #5412 üzenetére
Hát ez nagyon nagy! Tisztelt Grétsy László nagyérdemű nyelvőrt tudhatom személyedben?
Amit te látni véltél az csak egy gondolati hullám szinaptikus pályáin megragadt szösszenet, ami egy enyhe szarkazmus képében irányult az akkori aktuális nemtetszés kifejezésére. lohhohol"Nem room, mert az szobát jelent , amíg a ROM meg a CD-ROM szóra utal."
Ezt most nem mondod komolyan, mert dobok egy hátast!(amúgy alcoholban továbbra is csak Image-file-t tudok írni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged