Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Egy 20perces AVI videóból kéne kivágnom 2db kb. 3perces részt.Tud valaki ajánlani rá valami egyszerűen használható, könnyen átlátható programot?Nincs kedvem tovább bénázni a windows movie maker-el.
+ vannak WMV videóim is azt is meg kéne szabdalni valamivel.Az sem baj ha más formátumba menti el.Azt már megoldom.köszi
-
fekeandras
őstag
Hello mindenki.A Fraps-en kívül tud nekem valaki olyan (ha lehet freeware) programot mondani amivel játékokból tudok videót kimenteni hanggal együtt,és lehetőleg vagy avi vagy pedig wmv formátumba ment?

-
fekeandras
őstag
Tud nekem valaki olyan ütemező programot mondani ami egy megadott időben magától bekapcsolja a gépem?
-
fekeandras
őstag
Olyan programra lenne szükségem amivel ki tudnék vágni egy avi felvételből (pontosabban: MIME típusvideo/x-msvideo) egy kb. 25mp-es részt, és nem rontana a képminőségen.(Próbáltam a movie makert de ...)
Szóval van valakinek valami ötlete mit szerezzek be?
Jó lenne ha freeware lenne de egy sima próbaverzió is megteszi.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest