- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
dokee78 #24491 üzenetére
Szerintem az Easy CD-DA Extractor-ra gondoltál, de az csak 30 napig ingyenes.
Esetleg az Infrarecorder vagy CDburnerXP?(#24492) Mexildos
Ebből a forrásból látszik, hogy ez relative path, ebből nem derül ki, hogy milyen mappában lehet a fájl.
Én azt mondanám, hogy vedd fel pl. Audacity-vel lejátszáskor. -
válasz
dokee78 #23520 üzenetére
VST kompatibilis hangszerkesztőbe pl. audacity, vagy a wavosaur ami ingyenesen elérhető. (Ezekben pl. alapból van spektrumanalizátor) De rengeteg más verzió létezik, csak példának írtam. Ha rákeresel erre "freeware spektrum analyzer", rengeteg találatot kapsz. Akár önálló programként is, de létezik winamp lugin is.
-
-
válasz
dokee78 #22950 üzenetére
Miért baj, ha pontosítani akarjuk a 2 értelmű megfogalmazást,vagy kijavítani a butaságot?
Az avi nem formátum, hanem konténer, belül bármilyen kép/hang codec-el készült anyag lehet. Amúgy sem létezik se konténer (avi,mkv,mov), se codec (h.264,ac3,mpeg2) amit BDRIPnek hívnak.Ez pedig nem attól függ, hogy ki milyen oldalakra jár.
-
Psychonaut
veterán
válasz
dokee78 #22942 üzenetére
A BDRIP nem avi, ezt honnan szedted? Ilyet nem lehet mondani. Ahogy zone is mondta, az egyik egy fajltipus, mig a masik siman csak azt jelenti, hogy Blu-Ray lemezrol rippelt anyag...
(ami lehet avi, mkv, mp4, stb.)Ha konkret esetben mkv-bol szeretnel avi-t csinalni, akkor azt kerdezd.
-
válasz
dokee78 #20707 üzenetére
N+1 offline olvasó van, ill. WEBsite másoló. Ezekben beállítod, hogy csak a képeket szedje le.
Persze célprogramok is léteznek, pl. a Mihov Picture Downloader
-
-
-
válasz
dokee78 #17009 üzenetére
Legegyszerűbben mondjuk Ubuntu 10.04.2 Live CD-ről bootolva a gépet, majd a beépített GParted programmal. Ha indításkor a magyar nyelvet választod, akkor ilyen gondjaid sem lesznek elvileg. Mindenesetre a RESIZE a nyerő opció, majd egy csúszkán lehet állítani szép látványosan a dolgokat és látod mekkora volt / mekkora lesz a partíció.
-
joe2005
senior tag
-
Horka1
tag
-
válasz
dokee78 #16342 üzenetére
A Radik Burner Lite egy kisméretü és könnyen használható CD/DVD író program. Lehetőséget biztosít adat-, audio CD-k, DVD-k írására, CD/DVD másolásra és ISO és MDS képfájlok írására.
Néhány tulajdonsága:
- CD-k, DVD-k készítése és égetése
- Audio CD-k készítése és égetése
- ISO és MDS képfájlok írása
- CD/DVD másolás
- IDE/EIDE, USB, SCSI, Fire wire CD/DVD iró programok kezelése
- Puffer kiürülés elleni védelem
- CD-R / CD-RW / DVD-R / DVD-RW / DVD-RAM / DVD+RW lemezek kezelése
- Többmenets CD írás
- Több CD/DVD meghajtó kezelése egyidejüleg
- Többnyelvü interfész
http://www.software-dungeon.co.uk/images/116361_rbl1.png
Radik Software
http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Tools/Data-CD-DVD-Burning/Radik-Burner-Lite.shtml
http://download1us.softpedia.com/dl/585e955d4ba8b8ef758cbe2de2096594/4d4581a0/100137151/software/cd_dvd_tools/RadikBurnerLite_Installer.exe -
válasz
dokee78 #16344 üzenetére
csak azt tudom, mondani, mint régebben...
(A Nero Free-t kipróbálhatnád, hátha tudja az is, a fizetős biztosan) -
-
-
válasz
dokee78 #16338 üzenetére
Milyen kergetőt? Biztosan fertőzött, már amikor letöltöttem a Kaspersky törölte, hogy erről ne is beszéljek: [link]
MBAM Free letölt, frissít, teljes vizsgálatot futtass le!
Nem sokra mész már lehet vele, de tényleg szívből jövő elnézésed kérem, mióta az eszem tudom Softpedia-ról sokszor töltök le, évek óta most először jött le onnan fertőzött cucc.
Még1x elnézést!(Softpedia-ra is írtam, hogy töröljék le)
Amúgy KeyCounter
(Ez nem fertőzött, működik, W7 x64 alatt néztem, kifogástalanul megy) -
-
-
válasz
dokee78 #16195 üzenetére
Nero, Roxio, Alcohol 120%, CloneCD ezek tudnak, de nem ingyenesek, amit esetleg kipróbálhatsz, az a Nero BurnLite 10, ez ingyenes változat, másolni is tud, csak abban nem vagyok biztos, hogy azt a funkciót nem herélték-e ki belőle, hogy egyszerre több íróval is dolgozzon...
Ingyenesben, amik nem tudják: CDXPBurner, ImgBurn, Ashampoo, de ezeket régebben néztem, lehet, hogy az újabb változatokba esetleg bekerült ez a funkció, ezért lehet, hogy érdemes megnézni (vagy valaki megírja, hogy igen vagy nem)
-
atesz117
aktív tag
válasz
dokee78 #9587 üzenetére
HP Disk Storage?
mod: megelőztek -
Psychonaut
veterán
-
válasz
dokee78 #7958 üzenetére
Hali!
Több megoldás is létezik, persze neked kell mérlegelni, hogy számodra mi a megfelelő.
Létezik lemez-titkosító technológia, amit szabadalmaztattak ilyen pl a SecurDisc.
Ő a teljes lemezt elérhetettlenné teszi(ill jelszó ellenében olvasható), ami kell hozzá:
1. SecurDisc logoval ellátott író
2. Nero 7 vagy újabb
3. Két segédprogram
Azért nem írtam a segédprogik nevét, mert gyakorlatban nem tudtam kipróbálni, ugyanis amikor tavaly próbálkoztam a dologgal, akkor ezeket a segédprogikat nem lehetett használni Vista x64 alatt(azóta lehet hogy van már megfelelő változat), itt a link amin bővebb infót kaphatsz a SecurDisc-ről: [SecurDisc]Én egy egyszerűbb megoldást használok. Amikor arra van szükségem, hogy a lemezt mások ne tudják olvasni, akkor egyszerűen magát a KÉPFÁJLT titkosítom. Ehhez én Daemon Tools Pro-t használok, amivel át lehet konvertálni az eredeti ISO-t jelszóval védett képfájlá. Tehát a lemezemen van egy darab képfájl(nem lemezképként kiírva, hanem sima adatként), amikor mount-olom az imaget, akkor jelszót kér.(ehhez nem kell, már a Daemon Pro változata, elég hozzá a "sima" LITE is.
AZ Ultraiso-nak, meg a Poweriso-nak is vannak saját jelszóval védett képfájlformátuma, esetleg azt is érdemes megnézned(de itt is szükség van egy virtuális meghajtóra, amit az adott progi rak fel) De ha Daemeon használók táborába tartozol, akkor érdemesebb a Pro változatott beszerezni, hisz akkor a megszokott LITE funkciókkal dolgozhatsz ill. ha szükséges, akkor a a bővitett funkciókat is elérheted.Fire.
-
localhost
Közösségépítő
-
tremor
tag
válasz
dokee78 #7955 üzenetére
Milyen anyagról van szó,példa exe fájlokat le tudsz védeni mondjuk az Exe Password-nevű progival,ami az exe-ben tárolja a jelszót.De ha mappákat,fájlokat,stb akarsz jelszavazni cd-dvd-re- akkor az encryptX SecurDataStor progi is jó,vagy még a CD-DVD Lock -progi is megfelel,
-
-
válasz
dokee78 #6140 üzenetére
Hali!
Legegyszerűbben úgy lehetne(lehetett volna) kideríteni milyen tömörítőt használtak, ha meglenne az a letöltésed amit említesz(Photosop cuccok), aztán belenézel valami Hexa-editorral, vagy Totalcommanderrel.
Egész biztosan megtalálod az elején(vagy végén) a tömörítő fejlécét, amiből kiderülne melyik tömörítővel is húzták.
De alapvetően tökéletesen igaz, amit már két emberke is leírt már neked, nevezetesen hogy a tömörítés hatásfoka nagymértékben függ az adatok típusától. Szöveges fájlt jobban be lehet húzni(jobb hatásfokkal,bármilyen tömörítővel), mint egy EXE-t, stb. Nem véletlen, hogy több tömörítöben lehet állítgatni, hogy milyen adatot akarsz behúzni, mert amelyik algoritmus jó az TXT-hez például, az nem jó hatásfokkal dolgozik az EXE, DLL ill képformátumokon és fordítva.Fire.
-
grais
csendes tag
válasz
dokee78 #6140 üzenetére
nyugottan tomotitsd vissza Winrarral, persze Best tömöritéssel. Kicsit tovább fog tartani és jobb lessz az eredmény. Látni fogod hogy kb ugyanoda jutsz vissza. Ahogy előző hozzászólásokban is szerepeltették vannak filok amiket iszonyatosan jól belehet tömöriteni. (pl: tömöritetlen avi 5 MB 1 másodperc de ha winrarral betömörited (vagy divx codecel jelentősen lecsökken a mérete.) Valőszinüleg valami olyan formárumot tartalmaz a csomagod ami nem tömöritett. (tehát nem olyam mint egy divx-es avi amit bár nézhető mégis tömöritve vagyon) Azaz valami tömöritett avi-hoz hasonlatos dolgot tartalmaz....
-
-
válasz
dokee78 #4976 üzenetére
Hali!
Valóban, ha csak képekhez kell, akkor ACDSee, ahogy Ankaz is javasolta.
Ha mindenhez akkor meg ezt javaslom: [Duplicate Cleaner]
Ez tudja azt a funkciót, ha pl. 5 azonos nevű, méretű, dátumú, tartalmú fájlt talál, akkor egy gombnyomásra csak egyet tart meg az 5-ből.
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest