- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dokee78
üzenetére
Hali!
Több megoldás is létezik, persze neked kell mérlegelni, hogy számodra mi a megfelelő.
Létezik lemez-titkosító technológia, amit szabadalmaztattak ilyen pl a SecurDisc.
Ő a teljes lemezt elérhetettlenné teszi(ill jelszó ellenében olvasható), ami kell hozzá:
1. SecurDisc logoval ellátott író
2. Nero 7 vagy újabb
3. Két segédprogram
Azért nem írtam a segédprogik nevét, mert gyakorlatban nem tudtam kipróbálni, ugyanis amikor tavaly próbálkoztam a dologgal, akkor ezeket a segédprogikat nem lehetett használni Vista x64 alatt(azóta lehet hogy van már megfelelő változat), itt a link amin bővebb infót kaphatsz a SecurDisc-ről: [SecurDisc]Én egy egyszerűbb megoldást használok. Amikor arra van szükségem, hogy a lemezt mások ne tudják olvasni, akkor egyszerűen magát a KÉPFÁJLT titkosítom. Ehhez én Daemon Tools Pro-t használok, amivel át lehet konvertálni az eredeti ISO-t jelszóval védett képfájlá. Tehát a lemezemen van egy darab képfájl(nem lemezképként kiírva, hanem sima adatként), amikor mount-olom az imaget, akkor jelszót kér.(ehhez nem kell, már a Daemon Pro változata, elég hozzá a "sima" LITE is.
AZ Ultraiso-nak, meg a Poweriso-nak is vannak saját jelszóval védett képfájlformátuma, esetleg azt is érdemes megnézned(de itt is szükség van egy virtuális meghajtóra, amit az adott progi rak fel) De ha Daemeon használók táborába tartozol, akkor érdemesebb a Pro változatott beszerezni, hisz akkor a megszokott LITE funkciókkal dolgozhatsz ill. ha szükséges, akkor a a bővitett funkciókat is elérheted.Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi