Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Kernel
üzenetére
Jaja, erre a megoldásra jutottam egyelőre én is (részletek a win8-as topikban)
Egyébként AutoShutdownManager progit használom régóta az automatikus alvásba küldéshez (no meg lényegében ahhoz, hogy pl. videotömörítés, virnyákkeresés, stb.. közben ne menjen alvásba a gép. Ez sajnos a Win7 kiadása óta jelen van, mert MS szerint csak az számít aktív géphasználatnak, ha a user mozgatja az egeret vagy nyomogja a billentyűt, minden egyéb csak kamu)
Eddig a win8.1 beépített funkcióit használtam kézzel történő alvásba küldéshez, meg kikapcsoláshoz, újraindításhoz. Így ehhez kerestem első körben módszert, de egyelőre nem találtam olyat, amivel kivárja az elindított feladat lefutását és csak utána végzi el a kiválasztott gépleállítási műveletet (lehet ilyen esetre MS-éknél nem gondoltak volna
)A lényeg, hogy a program óra melletti ikonjáról van lehetőség ilyen műveleteket indítani és be is lehet állítani, hogy futtasson le batch fájlt, várja meg míg végez, majd aztán kapcsolja le a gépet.
Egyelőre ez van. Azt hiszem így is megfelelő lesz. De ugye a puding próbája az evés

Új hozzászólás Aktív témák
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Snowboard topic
- Highguard
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- FC26 Nintendo Switch játék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)