- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Melyik most az ajánlott DVD-író program?
-
mclaren777
senior tag
Elfelejtettem a jelszavam egy weboldalhoz és jelszó visszaállítás/semmi hasonló funkció nincs, viszont bejelentkezve maradtam a Chrome böngészőben. Van lehetőség valahogyan kinyerni a jelszót vagy elmenteni a bejelentkezés adatait?
-
mclaren777
senior tag
Melyik a legjobb OFFLINE fordító asztali Windows-ra, ami teljes oldalakat is le tud fordítani?
pl Google fordítójának létezik OFFLINE változata asztali Windows-ra? -
mclaren777
senior tag
Köszönöm, de nem kell hogy atompontos legyen. Elég ha hozza az online Google Fordító szintjét egy Windowsos gépen amin nincs mindig net hozzáférés.
-
mclaren777
senior tag
Melyik a legjobb angol-magyar offline szótár Windows-ra, amivel teljes oldalakat is le lehet egyszerre fordítani?
-
mclaren777
senior tag
Olyan programot keresek, ami az SSD-m (Operációs rendszer is ezen van) tartalmát állandóan mentegetné, szinkronizálná egy merevlemezre anélkül, hogy ez az SSD működését lassítaná!
-
mclaren777
senior tag
Ti a játékok/egyéb intenzív alkalmazások közben való CPU és GPU százalékos kihasználtságot, hőmérsékleti értékeket és az FPS számot mivel szoktátok monitorozni?
-
mclaren777
senior tag
Létezik olyan program PC-re, amivel csatornánként (kimenetenként) tudnám szabályozni az EQ-t rendszerszinten (tehát hogy az összes program hangja rajta menjen keresztül) lehetőleg 20Hz-20 kHz között?
-
mclaren777
senior tag
Az ImgBurn ajánlott CD/DVD író program jelenleg?
Eddigi író programjaimhoz képest úgylátom, hogy többféle beállítási lehetőség van. Alapesetben hozzá kell ezekhez nyúlni, vagy úgy jó ahogy alapból vannak? -
mclaren777
senior tag
Létezik olyan program, amivel egyszerűen ki-be tudom kapcsolgatni külön-külön a vinyókat, hogy ne pörgesse/ébressze föl semmi sem feleslegesen őket, csak akkor amikor én akarom? Win7 64+SATA HDD-k
-
mclaren777
senior tag
válasz
sfdrakex #24822 üzenetére
Igen, hasonló okból:
Van egy SSD és 2 HDD adattárolásra.Általában csak az SSD van használatban (amin az OS és a fontosabb alkalmazások vannak), ezért úgy gondolom, hogy az idő jó részében a 2 HDD csak fölöslegesen zajol a gépben.
win7-ben már beállítottam az 1 percet, de nem vagyok benne biztos, hogy normálisan (ha kell külön-külön) kapcsolgat-e több hdd esetén is.
-
-
mclaren777
senior tag
Mostanában melyik E-mail klienst ajánlanátok?
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Egy egyszerűbb szórólapot, nem nyomdai nyomtatásra melyik ingyenes programmal édemes elkészíteni?
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
A jelenlegi böngésző kínálatból melyik az, amelyik olyan extrémnek számító használatot is stabilan bír a jelenlegi gépemen W7 x64 esetén, hogy akár 200+(!) weboldal is meg van nyitva és a RAM használat 2GB+ fölött jár?
Úgy érzem hogy ennek nálam sw-es akadálya van, mivel CPU terhelés és RAM foglalás ilyenkor még nem maximális, de a jelenleg használt böngészőm így is rendre belassul, elszáll.Vajon egy HDD->SSD csere tudna javítani a helyzeten?
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Tudna ajánlani valaki Win7 64 alá valami normális Equalizer programot? Olyat ami sok sávos és valóban csak azt a tartományt módosítja, amin állítasz?
Köszönöm előre is!
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Létezik egy jó Winamp alternatíva, amely úgy általában nem rosszabb annál (csak zenelejátszásra lesz) és van olyan lehetőség benne, hogy a lejátszási listáról tudok törölgetni számokat, melyek nem csak onnan törlődnek, hanem a lemezről is fizikailag?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest