- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ruan
tag
sziasztok
ahhoz keresek progit amivel exe-ket futtat a win7
mert sikerült elállítanom most explorer böngészővel bénázik,
megnyitáskor kérdezi hogy futtassa vagy mentse le... de nem indul el
sok mindena control panelen van egy default program... de annak a listájában
nem találtam .exe kiterjesztéstlégyszi segítsetek, köszönöm
-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan vágó programra lenne szükségem, amelyikbe egyszerre több file-t berakhatok vágásra, és mindegyik berakott videóból csak az első 1 percet vágja ki egy új fájlba
Köszönöm!
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
-
Soja
aktív tag
Sziasztok. Valahol olvastam, hogy létezik olyan Virtual PC-hez hasonló emulátor, ami képes 3D-t is kezelni, emulálni. Ezt a programot keresném
-
ArchElf
addikt
A WOL nem routolható (csak adott VLAN-on belül működik - mivel L2 multicast csomagot küld). Amúgy, ha DDWRT kompatibilis router van a hálózaton, akkor abban a firmware-ben van WOL funkció.
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
ArchElf
addikt
válasz SalvadorLynx #12789 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a WM (Windows Media) nem free liszenszes, úgyhogy windows mentes (jogtiszta) free WM capture programot nem biztos, hogy találsz.
Viszont ha már van Windows, akkor ott az ingyenes Windows Media Encoder.AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
SalvadorLynx
aktív tag
WM Capture ingyenes alternatívát keresek!
-
mmdms
addikt
válasz kételkedem #12787 üzenetére
Azért nem olyan gyökér kinézetűt akarok csinálni, szakdogámba kell.
ollie: Köszi, megnézem.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
Heló!
Valami jó és könnyen kezelhető, normális diagram szerkesztő progit keresek, tudna valaki segíteni?ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
őstag
Sziasztok!
Egy online TV élő adását szeretném felvenni, mégpedig úgy, hogy simán meg van nyitva egy Firefoxxal a videóablak. Hang felvétel is kellene természetesen. Milyen program alkalmas erre? Tenk jú -
KTU
addikt
válasz Jarod1 #12712 üzenetére
Leírása:
Bár általában abból sincsen probléma, ha csak úgy, menet közben kihuzigáljuk a csatlakoztatott USB eszközöket, azért aki biztos akar lenni az adatvesztés elkerülésében, a tálcán csücsülő „hardver biztonságos eltávolítása” ikont, illetve a kapcsolódó funkciót használja. Az ikonra kattintás után megjelenő buborék azonban nem túl informatív, hiszen csupán a használatban lévő meghajtó betűjeléről, illetve arról kapunk tájékoztatást, hogy egy USB-s tárolóeszköz csatlakozik a gépünkhöz. Márpedig aki többféle ilyesfajta eszközt is használ, és csak az egyiket szeretné eltávolítani, az nem biztos, hogy pontosan tudja, éppen melyikről van szó. Erre megoldás ez a kis program, amelyet még csak installálni sem kell, elég a letöltött .exe fáljt futtatni"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
zoltanz
nagyúr
Autocad -ban elkészítenek egy 3D -s munkát, azt milyen programmal lehet megtekinteni csak, aminek nem csillagászati az ára? Köszi.
-
törölt tag
-
Horka1
tag
Üdvözletem.
Két kérdés is volna.
1. A vinyóm (Maxtor) erősen zörög, és olyat csinál, hogy kattan egyet, és megáll a rendszer, lefagy minden, aztán sok újra indítás, egyszer csak elindul. Mi lehet ez, illetve van a progi ami ezt gyógyítja, vagy ez esetleg mechanikus hiba lehet, amire nincs gyógyír?
2. Opera böngészőbe mentet jelszavakat, hogyan lehet kinyerni?
Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/
-
kircipeti
senior tag
Udv!
Van egy integralt vga-s alaplap hdmi-vel. Ezen szeretnenk filmet nezni az lcd tv-n. A kerdesem az lenne, hogy milyen ingyenes videolejatszok vannak, amivel ez konnyen megvalosithato? Mplayer-t, MPC-t, VLC-t ismerem, csak nem tudom, hogy hdmi-n keresztul hogyan lehet megoldani a lejatszast. At kell huzni a lejatszot, mint az s-video-s osszekottetesnel?
-
nagyúr
válasz BigBadPlaYeR #12767 üzenetére
szívesen
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz BigBadPlaYeR #12765 üzenetére
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Tudna valaki olyasmi programot ajánlani mint a Dia, csak fusson Win 7 x64-en. Valami kis egyszerű ingyenes program kéne.
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
Poo
senior tag
válasz kraftxld #12760 üzenetére
Azt vágom, de ha már egy gépet betudok kapcsolni onnan már megy a többi,és azt szeretném h ne kelljen minden egyes gépnek beirogálni a mac címet ami különböző helyeken van különböző pix ip címen.ha esetleg tudnál ilyen progit ajánlani szívesen fogadnám.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
Horka1
tag
válasz cellpeti #12754 üzenetére
Névjegykártya készítőnek a BusinessCardsMX3 pro. Rengeteg beépített sablonnal, könnyű kezelhetőséggel. Nem ingyenes, de ha ügyes vagy, találsz alternatív megoldást.
Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Speciális programot keresek, olyat mint a WEMA (Werkzeug Manager), vagy valami hasonlót, egy szerszámüzem részére...Szerszám alkatrészek raktármozgatásának nyomon követése, időszakos javítások automatikus kijelzése és az alkatrészek bizonyos mennyiség alá csökkenése esetén jelezze, hogy rendelni kell az adott alkatrészt...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Trub
tag
Sziasztok!
Nemtud valaki olyan programot, ami a hálózatra kiküldött csomagokat monitorozza? Jó lenne, ha tudná szerkeszteni is őket. windowsra... -
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Keresnék névjegykártya csináló progit,illetve olyasmit,ha megírom magyarul az amerikai stíliusú önéletrajzot,akkor átfordítja a megadott nyelvre(angol).
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Horka1
tag
válasz GEPESZ66 #12749 üzenetére
Ezzel az oldallal lehet letölteni. Csak bemásolod a youtube-os linket, és ad egy normál letöltő linket.
-
localhost
Közösségépítő
-
leyo76
senior tag
-
-
Horka1
tag
Urak.
Van olyan progi, ami detektálja, hogy a gépemen milyen driverek vannak, melyek szorulnak frissítésre, és meg is találja a frissítéseket, netán kérésemre le is tölti őket?Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/
-
localhost
Közösségépítő
válasz GEPESZ66 #12744 üzenetére
A kép alatt van a Save to... gomb mellett jobbra egy 'boríték', (email) - ha azt megbököd, előjön a link, vagy nem ?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Másutt nem tudom megkérdezni!
Eddig a Youtube-ról tudtam letölteni,pl.a Cool Youtube Downloader segítségével, hogy a megadott URL címet bemásoltam .Most viszont a Youtube oldalán nem találom az URL-címet. Ha pedig a letöltő programba a http://......címet másolom be, akkor nem történik semmi.Tudtok-e letölteni, ha igen, akkor hogyan?
-
Poo
senior tag
hello
Tudnátok ajánlani egy olyan WOL progit mint a wolex 2.09 de olyan érdekelne amivel internet felé is tudok "magic packetet" küldeni , mert LAN-ban nagyon fasza ez a prog me státust is mutat meg mindent de internet felé érdekelne engem egy hasonló.
köszönöm a segítséget.Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
kételkedem
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #12732 üzenetére
Valóban!
1,5GB darabja ezen kissé átsiklottam.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
-
válasz somasz #12733 üzenetére
Namost ha a médiaplayerrel letudod játszani akkor vagy ott van a gépeden fájlként, és akkor minek felvveni, vagy internetes streamet, akarsz felvenni, de arra meg vann jobb megoldáok is minthogy a visszahurkolt hangkártyajelet felvegyed. pl. streamrecorder.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
félisten
válasz somasz #12737 üzenetére
Hali!
Hát például W7 alatt, ha azt szeretnéd felvenni, amit hallasz, akkor először: [link]
Aztán a hangkari vezérlőjében engedélyezni a stero mixer-t: [link]
Aztán pl az Audacity-ben engedélyezni a bemenet monitorozását: [link]
majd ezt követően a Szerkesztés/Beállítások menüben megadod hogy hány csatornás legyen a felvétel(stereo/monó stb), milyen minőségű stb stb.Hát röviden ennyi.
mattew
Sajnos ha tudnák rá valami megoldást, akkor már korábban is beírtam volna. Lehet, hogy egy játék topic-ban több szerencsével járnál.Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
tknof1871
őstag
A street view vagy a norc utcaképeiből lehet egyszerűen videót csinálni? Arra gondolok, hogy a videón végigjárunk egy útvonalat, amihez az utcaképeket használjuk. De azt is el tudom képzelni, nem videofájlba van mentve, hanem.ppt-be.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
somasz
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #12735 üzenetére
És esetleg egy kis helpet tudnál mondani legalább az egyik progihoz, hogy mit és hogyan csináljak? Soha nem használtam még ilyen progit
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
mattew
tag
válasz Fire/SOUL/CD #12732 üzenetére
Szia!
Igen, játékfájlok!
Köszi szépen!
Akkor erre milyen progi kell?[ Szerkesztve ]
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanam hogy kicsi a kerítése.
-
somasz
addikt
Üdv!
Tudnátok ajánlani egy programot, ami felveszi azt, amit éppen a media playerben lejátszok, viszonylag könnyen lehet kezelni, és nem feltétel az ingyenesség, a lényeg, hogy fel tudja venni jó minőségben, amit hallgatok.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
félisten
válasz kételkedem #12731 üzenetére
Hali!
Igen a SID lehet az is, amit írsz, de ebben az esetben(bár nem vagyok játékguru), de szvsz ezek steam fájlok lesznek (gfc)
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
kételkedem
addikt
válasz mattew #12730 üzenetére
A sid az audio file, tehát nem kicsomagolni, hanem lejátszani, vagy konvertálni lehet.
SID playerHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
mattew
tag
Sziasztok!
Milyen progival tudok kicsomagolni SIS, SID és SIM fájlokat?
Konkrétan 1 SIS 1kb
1 SIM 80kb
6 SID 1,5GB darabjaNem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanam hogy kicsi a kerítése.
-
Dot
őstag
Helló!
Keresek egy egyszerűen kezelhető http szerver progi. Az apache-ot javasolták, de nekem ez bonyolult.élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
-
veterán
Milyen programmal lehet zenét felismerni? Olyan, mint SE telefonon a TrackID, csak PC-re.
Sok HDD egyben, olcsón ---> https://hardverapro.hu/apro/sata_hdd-k_2_5_es_3_5/hsz_1-50.html
-
C64
őstag
megtaláltam: File Association Manager 2
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
localhost
Közösségépítő
Szerintem az Explorer (intéző)-nél jobb kezelőprogram nincsen erre a célra. Mi a konkrét feladat s az elérendő cél?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
C64
őstag
hali, fájltársítások kezeléséhez tudtok valami egyszerű progit?
üdv
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
sbazsi
veterán
válasz sbazsi #12713 üzenetére
megvan: FastStone Photo Resizer 2.9
-
sbazsi
veterán
több képre melyik progival a legegyszerűbb rátenni kis szöveget
(pl dátum, vagy copyright, vagy fotós neve ) -
Jarod1
veterán
olyan progi kellene ami megmondja hogy milyen tipus usb pendrive van a gépben( ki a gyártó meg ilyesmi)
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Üdv!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van a gépemen DV ki és bemenet is. (FireWire, IEEE 1394, i.Link ki-hogy-használja) Azt szeretném csinálni, hogy valamien úton-módon kitudjam ezen a porton keresztül juttatni a videójelet egy asztali DVD-íróra (Sony RDR-HX722). Ezt hogy lehetne megoldani? Ha összekötöm a két eszközt, megjelenik a Sajátgépben, és az Eszközkezelő Imaging osztálya alatt "Sony DV-felvevő/lejátszó" néven, de ezen kívül semmit nem tudok vele kezdeni, mivel a DVD-íron csak bemenet van.
Van valami megoldás erre a dologra?
Próbáltam a WinDV-vel, az nem megy (ki tudom választani Microsoft DV Camera and VCR név alatt, de viszont a Record gombra kattolva egy Error:Error üzenetet kapok), és a Vegas "Print to Tape" funkciója se jó)Köszönöm a segítséget!
Üdv: Ex
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
localhost
Közösségépítő
válasz BigBadPlaYeR #12707 üzenetére
Igen, a telepítéseket nem figyeli, hanem eltávolítés ELŐTT (!) végigkérdezi a programz eltávolítani szánt alkalmazás telepítőjét, hogy ha most frissiben a telepítő telepítene, akkor mit és hova másolna, írna. Ez nem ugyanaz?
-
cellpeti
nagyúr
-
C64
őstag
válasz BigBadPlaYeR #12707 üzenetére
hát kipróbáltam a revot és az ashampoo uninstallert is, de még mindig a your uninstaller tűnik a leghatékonyabbnak! ez eddig tény!
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Én is a Revo-t használom. A telepítést nem figyeli, de uninstall után végignézi a registrit meg a HDD tartalmát és kilistázza, hogy miket felejtett ott az uninstaller. Ingyenes és van belőle portable verzió is.
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
C64
őstag
szisztok!
most az URSoft.Your.Uninstaller.Pro.v7.0.2010.13 progit használom uninstallátorként, de kérdezem tőletek, hogy tudtok-e ennél jobbat, hatékonyabbat. hallottam már olyanról is, amelyik figyeli, hogy egy program telepítéskor mit hova tesz, és úgy teljesebb lesz az eltávolítás. mit mondotok?
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
leyo76
senior tag
válasz kételkedem #12698 üzenetére
Nincs az védelem ami 100%-ig meg tud védeni, meg kell tanulni kikerülni a veszélyes helyeket. Már jó ideje nem használok semmilyen védelmet és vírusom sincs...
Géped csak akkor van biztonságban ha figyeled mit csinálsz.- szerintem -
-
-
scope2007
addikt
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest