Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Redmi Note 13 4G
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Üdv!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van a gépemen DV ki és bemenet is. (FireWire, IEEE 1394, i.Link ki-hogy-használja) Azt szeretném csinálni, hogy valamien úton-módon kitudjam ezen a porton keresztül juttatni a videójelet egy asztali DVD-íróra (Sony RDR-HX722). Ezt hogy lehetne megoldani? Ha összekötöm a két eszközt, megjelenik a Sajátgépben, és az Eszközkezelő Imaging osztálya alatt "Sony DV-felvevő/lejátszó" néven, de ezen kívül semmit nem tudok vele kezdeni, mivel a DVD-íron csak bemenet van.
Van valami megoldás erre a dologra?
Próbáltam a WinDV-vel, az nem megy (ki tudom választani Microsoft DV Camera and VCR név alatt, de viszont a Record gombra kattolva egy Error:Error üzenetet kapok), és a Vegas "Print to Tape" funkciója se jó)Köszönöm a segítséget!
Üdv: Ex
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest