-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Üdv!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van a gépemen DV ki és bemenet is. (FireWire, IEEE 1394, i.Link ki-hogy-használja) Azt szeretném csinálni, hogy valamien úton-módon kitudjam ezen a porton keresztül juttatni a videójelet egy asztali DVD-íróra (Sony RDR-HX722). Ezt hogy lehetne megoldani? Ha összekötöm a két eszközt, megjelenik a Sajátgépben, és az Eszközkezelő Imaging osztálya alatt "Sony DV-felvevő/lejátszó" néven, de ezen kívül semmit nem tudok vele kezdeni, mivel a DVD-íron csak bemenet van.
Van valami megoldás erre a dologra?
Próbáltam a WinDV-vel, az nem megy (ki tudom választani Microsoft DV Camera and VCR név alatt, de viszont a Record gombra kattolva egy Error:Error üzenetet kapok), és a Vegas "Print to Tape" funkciója se jó)Köszönöm a segítséget!
Üdv: Ex
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest