- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
somasz #33133 üzenetére
Ezt találtam. Letölteni úgy tudod, hogy vagy megosztod lent az egyik linken, vagy ide kattintasz.
(#33137) Predator2: ebben a hsz-ben, de csak win7-en működik. Win8-on nincsenek gadgetek.
-
válasz
somasz #28655 üzenetére
A gyári megoldás miért nem jó? Készítesz egy lemezképet, egy visszaállító lemezt, és kész.
-
válasz
somasz #28655 üzenetére
Itt van bemutatva két progi is, én a Macrium Reflect Free-t használom.
-
ViZion
félisten
válasz
somasz #28263 üzenetére
Lehet későn írok... az ilyenekre jó egy frankó live linux. Linux pendriveről indítasz, törlöd a sysvol infó, temp mappákat, majd végigjárod a progfiles, windows és user mappákat, törlöd ami nem kell. Esetleg előtte winDOS-ban néhzd meg milyen dll-t vagy exe-t futtat, hol van ez a sz@r. Miután törölted, már nem fog indulni, a hibás bejegyzést meg kiszedi pl. Ccleaner a registryből.
-
Met
nagyúr
válasz
somasz #28269 üzenetére
Az a baj hogy bármivel tisztítod le érezhető lesz hogy valami gond volt vele.
Csökkentett módban registry gyomlálás?
Esetleg nem keresgéltél?
-
LonGleY
veterán
válasz
somasz #28265 üzenetére
Még mindig gyorsabb és jobb megoldás az újratelepítés. Egyúttal friss driverek, programverziók - és adott esetben firmware-ek - is felkerülnének, ami hozzátartozik egy gép felújításához. Hacsak nincs pótolhatatlan licensz probléma, akkor így lehet gépet maradéktalanul rendberakni. Ez az utólagos piszkálás unprofessional, és még az időd is pazarlod. Az a nagy mennyiségű program meg képzelem mennyire fontos a gazdájának. Az esetek nagy részében azt sem tudják, hogy mire valók. Ezért szoktam a delikvenseknél egy kisebbfajta progigyűjteményt hagyni (bár a mostani normálisabb netek mellett már ez sem szükséges), és ha kell, távirányítással pakolom fel a még(is) hiányzó programokat.
-
drkbl
őstag
válasz
somasz #28263 üzenetére
SysInternals Autoruns-al próbáld megkeresni.
-
xKacsax
aktív tag
válasz
somasz #23375 üzenetére
Everest ultimate -ben be lehet állítani hogy monitorozza, mentse logba és írja ki az aktuális hőt, terheltséget, na meg persze rengeteg más dolgot is (felhasznált memória..stb) és ki lehet húzgálni az asztalra, mint [ezen] a képen is látszik, ezeket az infókat lehet változtatni. Bár beszerzést illetően nem tudom hol lehetséges ugyanis a fejlesztő már lezárt a projektet, de valahol csak lehet még kapni.
-
Wolfskin
őstag
válasz
somasz #18866 üzenetére
hát igen, az gáz. esetleg le tudod venni egy új oszlopba a címek első 5 karakterét, és azt hasonlítani, de nem ad biztos eredményt.
visual basic-ben lehetne írni erre egy scriptet, hogy a @ előtti és utáni folyamatos szövegeket (első space-ig) vegye egy egységnek, hasonlítsa össze, vagy másolja át egy új oszlopba
-
Wolfskin
őstag
válasz
somasz #18862 üzenetére
az egyformákat kiszűrheted függvénnyel is.
sorba rakod az A oszlopba (ABC), a B-be meg végighúzod ezt a fv-t
=HA(A2=A1;"DUP";"OK")utána B oszlop copy, majd ugyanoda irányított beillesztés/ érték
sorba rendezed a DUP, meg a OK szerint (ABC)
aminek a sorában DUP van, azt törölheted, mert duplikátum -
somasz
addikt
válasz
somasz #18859 üzenetére
Mégsem jártam sikerrel
Kb csak a negyedét ismerte fel a mailcímeknek. Most megvan minden egy oszlopban szépen excelben, törölgetem az egyformákat.
Szükségem volna viszont egy olyan progira, ami képes eltűntetni/kitörölni a szövegben az összes , ; < > karaktert. Van ilyen egyáltalán? -
-
-
válasz
somasz #12737 üzenetére
Hali!
Hát például W7 alatt, ha azt szeretnéd felvenni, amit hallasz, akkor először: [link]
Aztán a hangkari vezérlőjében engedélyezni a stero mixer-t: [link]
Aztán pl az Audacity-ben engedélyezni a bemenet monitorozását: [link]
majd ezt követően a Szerkesztés/Beállítások menüben megadod hogy hány csatornás legyen a felvétel(stereo/monó stb), milyen minőségű stb stb.Hát röviden ennyi.
mattew
Sajnos ha tudnák rá valami megoldást, akkor már korábban is beírtam volna. Lehet, hogy egy játék topic-ban több szerencsével járnál.Fire.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest