- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Miért, neked van bármi egyebed a Beyerdynamic-tól a fejeseken kívül? Az is logikus lenne
A fejhallgató preferencia egy dolog, annak van több oka, de semmi köze a többi termékükhöz. Persze lehet attól még jó vétel, de önmagában a fenti preferencia nagyon kevés ahhoz, hogy azt válasszam.
Akkor csak magadból indultál ki, értem
-
-
hann
tag
Úgy néz ki, nem lesz meg, túl későn szóltam, már meg lett rendelve.
Amikor szó volt a levásárlásról még csak az 518 volt elérhető így azt kértem, nem tudtam hogy a jóváírás eddig elhúzódik a beszállítónál. A 860 csak a napokban került fel az oldalra, csak ma láttam.
Így is 28-ban lesz az 518. Sajnálom azért, de biztos ez is jobb lesz mint az eddigiek. -
-
ha gond van vele, sima ügy visszaalakítani
-
bajnokpityu
félisten
Kérdezném,h milyen a hangja,de mihez képest?
Sommert is, meg több gyártmáynú 6N 7N siztaságú réz, ezüst drótot lehet ebayről venni.
Ezüstöket ismerős végigpróbálta, hiába 7N, az még nem elég.
Ezért gyártatja a drótot. Ilyenek vannak a lenti láncomban, nagy megelégedésemre. -
törölt tag
Éppen arról beszélek, hogy az "audiofil" nem az aki annak mondja magát, hanem aki úgy működik, mint egy audiofil. Az audiofil fogalom "le van foglalva" egy bizonyos típusú emberi viselkedésmódra. Kiefejezetten tartalommal bíró kifejezés, ha helyesen használják.
(#44818) schawo: Persze, adott esetben akár helyes is lehet a Wikipédián található információ. Ez természetes.
De ez nincs kapcsolatban azzal, amit mondtam arról, hogy a Wikipédián található nem bizonyíték semmire. Sőt!
-
mzso
veterán
Te mondtad, hogy olyan mint a 660 csak "alul izmosabb, nyitottaban szol." Meg az 1. Hsz-ben is semleges.
Én zártat javaslok (662B) mert a nyitottakba minden nyamvadt kis zaj beszűrődik.
-
szakibá...
senior tag
Ha a DT1350 közepe fura, élettelen, akkor nagyon hasonlíthat a T50p-re, nyilván nem véletlenül. Ahogy korábban írtam, a közép-magas átmenetnél (4-5 KHz) van egy nem túl széles, de jelentős lyuk az átvitelben, ahol a felharmonikusok hiánya teszi "élettelenné" a hangzást. Hozzá lehet szokni, de utána az eddig kedvelt fejhallgatóim is durvának tűnnek, jobb, ha egy napon nem hallgatom őket.
A B&W P5 témához a véleményem: Nemrég betértem a Saturnba, mert valaki ajánlotta, hogy nézzek meg egy 3D-s TV-t. Ha már ott voltam, megint meghallgattam a P5-öt. Most nem az unásig ismert tesztlemezük szólt ( ami mellesleg pont tesztre alkalmatlan), hanem vegyesen mindenféle, általam nem kedvet műfajok is. Végre hallottam rajta szimfónikus nagyzenekart is, engem meggyőzött, nem volt semmi zavaró a hangjában (zenéltem 5 évig egy zenekarban ifjú koromban). Szerintem egy jó mindenes fejhallgató, vannak jobbak is nála, de ha csak ezt kellene hallgatnom, nem esnék kétségbe. Tudom, hogy többeknek nem tetszik a külseje, de nekem igen, szerintem igényes, elegáns darab (a HD800 pl. nekem nagyon nem tetszik külsőre). Ha az árát nézzük, tényleg nem kevés, de figyelembe kell venni, hogy nagyon praktikus (hordozható), valódi bőr párnája van, ami kellően izolál (tudjuk, milyen nehéz jó, igazán zárt fejhallgatót találni) és ezt a párnát nem kell 5 évente cserélni, mint a keményedő, foszló műbőröket (van a családban 100 éves bőr kesztyű, semmi baja), tehát értékálló, "örök" darabnak tűnik. Az ár-érték aránya szerintem nem annyira rossz. -
ntomka
nagyúr
De, az előbb.
Pont annyival másabb, mint amennyivel rosszabb az AMB-től.
Szétmos mindent, levág alul felül, ennyire még egy fejhallgatón sem hallottam a kanna jellegzetes karakterét. Rossz felvételeknél mondjuk még előnyös is, hogy elkeni picit, nem hallottam a clippinget és hasonló csúnyaságokat.
A "jószággal" kipróbálnám...
-
contaxg
veterán
A T1 a hiperrealizmusnak egy olyan szelete amit nehéz szavakba önteni. Magam is csak olyanokat tudok mesélni róla, hogy Kurt Elling (a kedvenc énekesem) egyik dalában mikor balról megszólalt a zongora, önkéntelenül arra fordítottam a fejem. Valami ilyesmi a T1 érzés!
-
dudika10
veterán
Ugyan a párna jó vastag bőrnek tűnik, de nagyon sok a műanyag.
Remélhetőleg legalább a fejtetőnél van benne fém, de ezek a csuklók nem valami bizalomgerjesztőek.Hordozható, összehajtogatható fejhallgató kemény tokkal. Inkább a AKG K400-asokkal, Senn PX-ekkel versenyezhet majd, nem a Shure-ral (= hangban olyan túl sokat nem várnék tőle).
(#44123) blekike: első hozzászólást nem nagyon olvastad gondolom.
-
krichd1
addikt
Az A900-nak több a magasa a kelleténél, de szépített magasai vannak, ezért annyira nem zavaró. Tényleg nem ezekről kellett volna hallgatnod, hanem pl a Yulongodról. Az M50-et is ezekről hallgattad ?
(#43976) blekike: Nekem az első fejesem egy AKG K512 volt, ez a laptopomban lévő integrált Realtek ALC888-ról szólt, és el voltam vele egy darabig.
-
SOAD19
addikt
Csak akadnak még nemes lelkek.
dudika10 Véletlen nem tényleg, csak háttérzenének kell a zene. Arra, az idilli helyzetre gondoltam ezalatt, hogy pont bütykölöd a fejhallgatókat, és eközben háttérben szól a zene, halkan háttérzeneként. Sokszor én is elég halkan hallgatom a zenét, mikor netezek, és csak háttérzeneként van jelene a zene. Vagy mindig, minden körülmények között (hogy egy nagy hazai sztár szavaival éljek
) halkan hallgatsz zenét?!
ntomka: Költői kérdés volt, sejtem, hogy ez van a dolog mögött, de tényleg, annyira sok a Beyerekben kívülállóként a magas.
-
BBéci
legenda
5 kábel vett részt a vakteszten, egyikünk cserélgette őket, akik hallgatták, háttal ültek, fogalmuk sem volt, éppen melyik van bekötve. A Forest mellett még 3 AQ volt a csapatban: Cinnamon, Carbon, Diamond.
Az erről szóló cikk rövidesen elkészül és olvasható lesz az AVO-n.schawo!
Lehmannaudio Linear USB a DAC, kettő van nálunk, ki fogom próbálni a másikat is.
Talán a Lesloss tápkábel, vagy a Furutech Flux-50 nyelték el az alsó oktávot. -
Apone33
őstag
Köszi az ajánlatot, nincs sok igényem a lényeg h szépen szóljon. Jól néz ki, de mivel ebben a témában nem vagyok jártas ezért is kértem segítséget.
Sztem már meg is van akkor a következő fejesem, idáig egy alttec lansing használtam 5 évig, de nemrég sajnos megadta magát, nem volt valami nagy szám 10k volt amikor vettem, de megvoltam vele elégedve, remélem ez is sokáig jó lesz.
dt770-et még nem találtam olyan helyen ahol van raktáron, külfödön fogom venni, BEYERDYNAMIC DT-770 Pro 80 Ohm ez van nekik, de 80 ohm-os nem 32 ennek mi a jelentősége?
-
freelanced
addikt
Akkor ott érdeklődöm.
Kényelmileg milyen? Szerintem egy Samsung Galaxy S Plus-al elmenne?
Mármint nem tudnék most venni hozzá erősítőt vagy ilyesmit de rossz hangzást sem akarok. Azért kérdezem mert láttam h. 68 ohmos ami nem gyenge
Az Arkadia megbizható?
Köszi a segitséget! -
krichd1
addikt
+ 20 dolcsi a szállítás, bár ezt picit elnéztem, mert ez csak USA-ra vonatkozik. Amikor kiválasztottam a főoldalon Magyarországot, átvezetett a jaycar.com-ról a jaycar.com.au oldalra ahol már 80dollár +25 a szállítás. De még így is megéri, ha valaki merész és vállalkozó szellemű. Vannak akik összevetették a Fischer FA-003-al és van aki szerint ugyanolyan a hangja, van aki szerint az FA-003 egyenletesebben szól, és említettek különbséget a szorítóerő nagyságáról(Jaycar verzióé erősebb, de ez adódhat a bejáratódásból is). Illetve még annyi különbséget olvastam, hogy a Fischer-nek puhább a műbőr párnája, és persze az összes CD-880 változat közül csak ehhez van velour párna is. Ennyit találtam külföldi fórumokon a különbségekről, ezért az előbb leírtakat kérem fenntartásokkal elhinni
. Még annyi hogy a Jaycar modellre csak 3 hónap a garancia.
Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest