- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
#71562240 #50004 üzenetére
igen,köszi
nekem itthon a fehér DJ van ami tényleg hosszabb hallgatásra nyomja a fülemet.,vagyis kényelmetlen,bár tartósnak és árához képest szépen szól.
Ezért gondoltam a Pioneer cuccra,hogy van olyan jó és kényelmesebb-e? tartósabb-e?
A Wildre írták korábban,hogy a rajta levő festékek leválnak,gondolom a fekete-zöld kinézetre nem jellemző,csak a fehér Pepitás változat!?
Mintha olyat olvastam,hogy csak néhány dB a különbség a DJ a Wild közt,talán még dinamikában,viszont valaki írta,pár sorral lejjebb,hogy még kisebb a fülre való vagyis kisebb a fejhallgató kerete,kevésbé fekszik bele a fülbe.
Az Asszonynak adom a DJ-t mivel neki is kellene egy és épen fehér laptopja van neki.
hooppssz:nem vettem észre,hogy az ötvenezredik beírásom az enyém -
jeni
félisten
válasz
#71562240 #49945 üzenetére
a Pioneer SE-M290 vagy a Maxell Audio Wild a jobb?
árban a Maxell a nyerő,de hangban melyik a jobb? kb.2000 Ft a difi,mivel,hogy most akciós a Maxell a "hülyeboltban"
amúgy az akciós Maxellek között csak a külcsín az amiben különböznek egymástól,mely az egyik F1-s kinézetű a másik meg zenei ikonos. -
jeni
félisten
Szia
Tegnap megvettem a Maxell Retro DJ-t.
Tényleg szorítja a fejet. Kellemetlen hosszabb távon,hacsak az ember meg nem szokja. Ez változni fog később,tágulni fog?
Ha nem akkor vissza viszem ma és a a Supelux HD662B lesz. -
jeni
félisten
Szia
Melyiket érné meg? Maxell DJ Retro vagy a SuperLux 662B?
A Maxell az MM-ban 5500Ft, a Superlux (Erzsébet krt. boltban) 8500 Ft
tartósságban,minőségben melyik a jobb?
Árban a Maxell előnyben lenne. Amivel olcsóbb annyival gyengébb? -
jeni
félisten
Sziasztok
10000 Ft-ig milyen rádiós fülest tudnátok ajánlani?Tölthetős legyen állvánnyal vagy vezetékel
Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest