- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
A "Pioneer cucc" elég kényelmes, és elég masszívnak is tűnik. De meghallgatás nélkül semmiképp se vegyél, már csak azért se, mert mint mondtam, nagymértékben más a hangja, és kevesebben fogadják el ezt a más hangot, mint a Retro DJ vidámabb, világosabb tónusú hangját.
(#50006) Dany007: Ezekkel szemben inkább a JVC-t érdemes, persze az se hibátlan.
(Egyébként a felsorolt típusok közül én a magam számára nem a JVC-t, hanem a Denon D310-et venném meg, de más számára nem ajánlom, mert a D310-nek, D510-nek aztán tényleg sajátos hangképe van, ha valamelyik után hallgatom a Denon D-1100-at, akkor a szinte mindenki által mélytúlsúlyosnak, a középsávra ráülő mélyűnek tartott D1100 világos tónusúnak, fémesen csilingelőnek tűnik.)
A néha és most is szóbakerült Sony XB500-at én nem erőltetném, valóban van mélye, de elég durva, mesterséges hangja van szerintem. -
mcs
veterán
A Pioneer kényelemre tökéletes. A hangjára nem mondom, hogy pocsék, mert például egy hasonló árú Sonynál nagyságrendekkel jobban szól, viszont a terhelhetősége eléggé gyatra. Ha szoktál használni mélykiemelést, akkor ne vedd meg, mert viszonylag könnyen be lehet torzíttatni vele.
-
törölt tag
A Wild-ot még nam hallgattam. Retro DJ-t és M-290-et vetettem már össze, ezen kettő közül szerintem az M-290 a jobb, de úgy látom, az itteni többség szerint a Retro DJ. Az energikus-mélyhangsúlyos (némelyek által - tévesen - mosottnak és tompának ítélt) M-290 ízlésfüggőbb, megosztóbb mint a Retro DJ, és az olvasmányaim alapján ezt sejtem a Wild-dal kapcsolatban is - márminthogy a Wild is ízlésfüggőbb lehet mint a Retro DJ. A Wild-ról olvasottak alapján valószínűsítem, hogy nekem az M-290 jobban tetszene, mint a Wild. Majd egyszer kipróbálom.
-
blackmajesty
aktív tag
-
blackmajesty
aktív tag
A Maxell hordozhatónak nekem túl nagy, viszont otthonra több órás használatra pedig kicsi, kényelmetlen, nyomja a fülemet. A hangját szeretem.
Ezért szereztem egy Shure SRH 440-et, ami sokkal kényelmesebb, hangban is sokkal jobb, viszont árban is sokkal felette van a Retro DJ-nek.
A SuperLuxról nem tudok nyilatkozni, nem ismerem.
Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest