- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
Aktív témák
-
dudika10
veterán
Megcsinálta nem kevés idő (=pénz) befektetéssel a kapcsolást, összeválogatta az alkatrészeket és ez az az árcetli, amiért úgy döntött, hogy el tudja adni.
Felépített egy vállalkozást erre, és megél belőle. Az, hogy nyilvánosságra hozta a kapcsolást az az ő baja, nem tudom, hogy mennyire bánja, de nem is igazán érdekel.
Ez a szemét kapitalista rendszer így működik, mindenki maximalizálni szeretné a profitot és minimalizálni a költségeket.Csak a máltai szeretetszolgálat szeretetszolgálat, mindenki más pénzből él ahogy Te is.
Ha azt mondanám, hogy drágán dolgozol azt mondanád, hogy menjek máshova, nem pedig azt, hogy akkor nekem megcsinálod ingyen. Heed is ezt "mondta", Te meg máshova mentél.Így működik, lehet lázongani, de nehéz lesz megváltoztatni a piacot.
(#28278) Dave™ : erről hol volt szó? Én nem egészen így tudom.
Hát de most nem? Szerintem meg drága az ájfón6, bezzeg a Samsung a hasonló tudású készüléket fele annyiért adja. Na jó, de ki nem szarja le a véleményem? Nem lesz tőle olcsóbb az alma vagy drágább a kóreai.
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Óra topik
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest