- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
corevalue #117369 üzenetére
Ez erősen függ attól is, hogy melyik márkáról és modellről van szó, úgy általánosságban nehéz megválaszolni. Érdemes utánajárni, hogy milyen kamu/kvázi flottakedvezmények vannak.
Latinokból akár 20(-25)%, keletiekből pár %.
Cigánykodás nélkül most kaptam Golfból ~15%-ot, volt benne használtautó beszámítási kedvezmény (magam adtam el a régi autót), őstermelői kedvezmény (tavaly leszedtem az almát az egyetlen fáról a kertben, azt ettük 2 hónapig), meg adtak valamit a 2 szép szememért is (kértem az értékesítőt, hogy meggyőző árat hozzon ki, meg ismertem régről a főnökét). Összesen 1 kereskedésben jártam, egy másikkal meg telefonon beszéltem.
-
válasz
corevalue #117387 üzenetére
Ne kérj elnézést, különbözőek vagyunk. Nekem megérte nem alkudni ha telik rá (márpedig csak olyat veszek amire telik - lásd majom banán esete ), mert pl utána a szalonban VIPként kezeltek, pedig csak fabia volt életem egyetlen új autója. Kaptam névre szóló megívót a superb itthoni bemutatójára meg soron kívül fogadtak utána a szervizeknél, meg minden fityfene.
-
-
tresh
veterán
-
válasz
corevalue #117045 üzenetére
Nekem ilyen van az i30-amban. 7,5 éves 109 lovas változat. Egyetlen hibája az volt mostanában hogy volt neki egy kis "traffós" hangja (teljesítmény, fogyasztás nem változott).
Asszony pajtás kihajtotta autópályán, azóta ez is elmúlt (160 kmh német
autópályán 230 kilométeren). Ez teljesen véletlenül azután jött ki hogy meglett az iq (mert én bevásárlásra is azt használtam). Magyarrul szerencsétlen autónak volt olyan időszaka amikor csak 1-2 kilométereket (suliba, metróhoz) ment napi többször és még a heti egy 20-30 kilométeres folyamatos üzeme sem volt.
Szóval nagyon durván kapta az életet, és jól bírta.
-
válasz
corevalue #116052 üzenetére
Arra gondoltam -sajnos csak esmerősnek van, így nem van elsőkezes tapasztalat- hogy biztos-é h lehet állítani
runner 125: el sem vitték még. Annyira nincs érdeklődő h már lelkesedés v komoly szándék nélkül árulom. Ha marad, marad: szeretem, teszi a dolgát.
[rvilike]: na de ennyire? Már Qru is törli belé a lábát
-
-
-
válasz
corevalue #115027 üzenetére
Én a kia kombi mellett vagyok, egyik taxis ismerősömnek van, elég jó minőségű, tágas kocsi.
Socket A Nézessétek át rendesen, az alkatrész valószínűleg nem 5Ft a mitsuhoz. Egyébként sok gond nem hiszem hogy lesz az 1.6 szívóval, ha normális kezekben volt a gép. Ja és rozsda után is kutakodjatok, japán gépek átka
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
corevalue #114712 üzenetére
Eredetiség vizsgálat, névre írás, vagyonszerzési illeték, biztosítás (kgfb, opcionálisan casco), rendszám és forgalmi engedély kiváltása. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
A költség mértéke meg a kocsi korától és ccm-értől is nagyban függ. Biztosításnál további plusz költségnövelő (lehet), a szerződő kora, lakhelye, az autó színe, felszereltsége, milyen bónuszban van, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PayPal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali fotós kérdések órája
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest