- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hobizoli
nagyúr
-
megema
őstag
Egy görgő tört el (a tartója is elhajlott picit), és ettől szakadt el a hosszbordás szíj. Mivel az előző (első) tulajtól nem sikerült elkérni a számlát/cserélt alkatrészek listáját anno, és jelenleg elfoglalt, így a vezérműszíj és tartozékai is cserélődnek. Úgy néz ki, hogy 300 ezerben megáll a dolog gyári alkatrészekből.
Az egész orrát le kellett bontani, hogy hozzá lehessen férni...
-
spirit007
senior tag
Nem a műszakinál sorolták rossz kategóriába, hanem a forgalmiban van rosszul -ők meg az alapján dolgoznak.
Minden esetre a legolcsóbb ha megvárod a köv. műszakit és akkor kérsz egy igazoló lapot amin rajta van a 4-es kat.
Elmész az okmányirodába és díjmentesen megoldják a cserét + kiadják a matricát 380Ft -ért.
(ha most akarsz mindenáron kéket akkor 7-8 ezerbe lesz az igazoló lap a szerviztől ...) -
Typhoon47
senior tag
hehe nyugi, ez csak a szokásos szopatás. ilyet gond nélkül megtehetnek, örülj hogy csak ennyit kaptál, fantáziatlan zsernyák volt. és még mindig sokkal jobban jártál, mikor engem(+ pár havert) megbasztak hajnali 1-kor 5000 ft-al b.almádin mert átmentünk egy zebrán mikor piros volt a lámpa. úgy, hogy nem vehettem ki a személyimet az onnan 13,5 méterre lévő kocsimból és ezért kellett hajnali 1-tól hajnali 2-ig a sünörsön tartózkodnom. szal igen, fogd fel úgy ,hogy jól jártál : )
-
zoo8800
veterán
esetleg...
én speciel nagykerben vásárolok, de nekik is jó áraik vannak. -
Xero
nagyúr
Nem egészen egyenlő a szellőztető rendszerrel!
A manuális klíma ugyan úgy gáz segítségével egy külön hőcserélővel hűti az utastérbe jutó vagy az ott lévő levegőt és nem egy az egyben engedi be a menetszelet, vagy simán kavarja egy ventilátorral.
Az automata klíma ezen felül (mint általában az otthoni klímák) képes egy megadott hőmérsékleten tartani a levegőt, és magától szabályozza a ventilátor intenzitását és a levegő forrását is bizonyos modelleknél.Nekem egy egyszerű manuális klímám van, de szinte állandóan járatom. Nyáron a hűtésben segít, télen a páramentesítésben. Nyáron általában belső keringtetésen leghidegebb fokozaton 2/4-3/4-es ventilátor sebesség mellett, míg hidegebb időben kintről befújt levegővel 1/4 és 3/4 között.
Ha garázsból indulok jellemzően fél percen belül már hideg levegőt fúj, viszont, ha kint állt a napon huzamosabb időben 30+-ban, akkor bizony kell neki jócskán idő, hogy magához térjen.Legyen az bármilyen kocsi, bármilyen távokon én ma már nem vennék klíma nélkül autót. Ne legyen benne inkább semmi más extra csak ez.
-
mokus1
addikt
Ő sem kiméli ne féltsd. Nem az a típusú ember aki nem szeret kicsit keresztbe csúszni. Mikor mellette ültem elégszer mutatta hogy is működik ez a móka.De soha nem volt még 10 literes fogyija.Szóval bárhogy is nézed ez a 14 liter nagyon sok. Úgy tudom elképzelni ha tényleg a Te családod Fittipaldi és ha rendesen megforgatod azt a dízel motort és kurva későn váltasz.Azért ez csak egy dízel autó szóval lendületesen 3000 körül váltva is bőven 10 liter alatt járkál az a C-osztály ezért lepődtem meg azon a 14en.
-
capulet75
addikt
Pályán a 7, városan a 10l a lélektani határ. Azt már olvastam hogy a WV V6D eszeget szépen ha tolod neki. A megbízhatóság viszont mindenképp dicséretes. Felszereltségnél az alap biztonsági cuccokon kivűl max a klima ami mindenképp kell, nagy bundás kutyám van, nem akarom hogy melegben szenvedjen. Nem gond az automata sem, szerintem asszonykám is sokat fog vezetni, neki meg indenképp előnyösebb lenne.
-
SpeedR
őstag
Tartósságáról nincs infóm, de az olajat és a benzint azt zabálja. Mindemellett elég nyomatékszegény is, ezért turbós autóból átülve mindenképp csalódást okozna. Ha lenne otto motorral, akkor jó kis autó lehetne, mert egyébként jó kis autó, de wankellal én inkább kihagynám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest