- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
saguaro
tag
válasz
megema #46976 üzenetére
Nálam második autó egy Pug 405 1.8 benzines, klímával szinte csak és kizárólag BP-n használva, kb 8-9et eszik, de azt nem szoktam kímélni. Országúton viszont 7 alá nem lehet vinni az istenért se, mert rövid az 5., 100-nál 2600-at forog, 130-nál 3500-3700 körül.
Audit városba használva 8.5 körül lehet tartani, bár lehet, hogy felszalad 9-re is.
Kb 3-4 literrel eszik kevesebbet ugyanazon körülmények között, mint a Tiprtonicos, 4Motion sedan 2.8as V6-os Passsat, pedig ez kombi. Igaz, csak elöl hajt, meg 6 gangos manuális váltója van.
-
saguaro
tag
válasz
megema #46973 üzenetére
Igen, csúcsforgalom valóban átlagos fogyasztásnak számít.
Nekem egy 4Motion, Highline Passatom volt, Tiptronicos, 2004-es, 5.5-ös, 2.8-as V6os benzinessel. Csúcsforgalomba az evett 14-15öt, nyáron, klímával.
Nem egy 2.5 V6 TDI 4 Motion, ha jól sejtem, szintén Tiptronicos Passat, ami ilyen helyzetben 10-nél többet csak kegyetlen tiprással, "mindenkit legyorsulok mert én vagyok a jani" üzemmódban. -
saguaro
tag
-
Dare2Live
félisten
válasz
megema #46953 üzenetére
dízel az a passat?
egy fogyi/költség bolond (pl én) kezében 99% összehozható rengeteg elképzelhetetlen érték.... de aki 2.5es Audit vesz az nem azért veszi, hogy tojástartozzon a gáz alatt, fejből tudja a munkába menetben mennyi km/hval kell menni a zöldsorhoz és tudja ha kiszámítható dolog miatt használta a féket akkor hibázott.
spritmonitor szerint átlag 8-10liter, azaz fogyibolond kezében lazán összejöhet a 6.5. De akkor minek vett 2.5es Audit? Vett volna inkább BMWt ott 5l alatt el lehet járni és nem kell őrültnek lenni hozzá. [link] Ez a durva... eszik annyit mint a prius, csak olcsobb dizelböl.Nem véletlenül van sok 400.000km+t futott MPGbolond kocsijában még az eredeti fékbetét...
Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest