-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Mikrotik routeren L2TP+IPSec be van állítva, hogy menjen a VPN. Tűzfal szabályok is jók, mert sokszor működik. Viszont néha a logba a következő errorok kerültek és akkor nem is működött a VPN csatlakozás.
A következő error volt a logba csatlakozásonként:
Egyszer: failed to pre-process ph2 packet
Többször: peer sent packet for dead phase2Próbáltam megoldást találni a problémára és talán sikerült is, de nem értem miért. Szerintetek ez helyes?
IP -> IPsec -> Policies és ide felvittem rekodokat, ami számomra úgy tűnik mintha ennyi párhuzamos kapcsolatot engedne egyszerre. Mintha a DST. address-eket automatikusan cserélgetné, ahogy új csatlakozás törtnénik, de nincs rá magyarázatom így miért megy.
Így néz ki: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest