Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új frissítést kapott a OnePlus 15
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
"Engem nem megsérteni, inkább felidegesíteni tudnál, az viszont általában nem ajánlott "
Nocsak
Miért is? Nem célom egyébként senkinek a felidegesítése, de most kíváncsi lettem, hogy mi történne.
Ez olyan fenyegető volt, hogy na az nem ajánlott!"bár azért nem kell zsidóskodni" Nekem ez a szakmám, lehet te mint hobbista vagy itt, de én egész nap ezzel foglalkozom (fizetésért), majd utána csinálhatom ingyen szabad időmben, hogy ne tűnjön már zsidóskodásnak?

"Tehát ha én megkérdem, hogy mennyi az idő, akkor ne azt válaszold, hogy Mari néni kolbásza finom volt tegnap"
Ha a válaszommal egyértelműen kideríthető, hogy mennyi az idő, csak éppen gondolkodásra serkentem az illetőt, akkor a válasz több, mint korrekt. Nem megmondani a választ, de megadni a tudást eljutni a válaszhoz sokkal többet ér."bár érdekes mód, neked se tetszett, mikor megírtam, hogy a VPN-t ki lehet játszani"
Amit te írtál, hogy te letiltottad a saját felhasználóidnak, akik még elismerően is tekintenek rád.
Elképzeltem a párbeszédeket:
-neked se megy a vpn?
-nem baxa meg, mennyire csodálom érte, mert nagyon tud, fasza csávó!
-hát ha lány volnék, én dugnék vele, még így is nagy a kísértés...
Azt a módszert amit írtál azt 2 mp alatt kerüli ki egy magamfajta. Nem célom megírni neked, hogyan, ezért nem is válaszoltam, főleg nem egy nyilvános fórumon, de akár több százezer forintot is feltennék rá, hogy ha én vpn-ezni akarnék a hálózatodon a saját notebookomon (vagy amin admin jogom van), akkor pár perc múlva élne a vpn kapcsolatom. A legszebb megoldásoknál pedig még csak rá sem jönnél, hogy valójában él egy vpn.
A részemről lezártam, nem szeretnék foglalkozni többet ezzel, nem akarom megjavítani a világot, nem kell bizonygassak semmit, nem is akarok. Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5"-65% i7-1185G7 16/512 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- Flint 3 Wi-Fi 7 Home Router
- ASUS ROG Strix G17 gaming laptop i7 / RTX 2060 / 16GB RAM / 512GB SSD 17,3" 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Miért is? Nem célom egyébként senkinek a felidegesítése, de most kíváncsi lettem, hogy mi történne.
Ez olyan fenyegető volt, hogy na az nem ajánlott!
ekkold