- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 
			  Mobilarena Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Alteran-IT őstag Engem nem megsérteni, inkább felidegesíteni tudnál, az viszont általában nem ajánlott  
 Egyébként én értem amit írsz, te viszont úgy látom, nem értetted amit írtam.
 Nem azt mondtam, hogy itt mindenki kurva okos (nem, mert nem az), meg mindenkinek kötelessége, ráadásul ingyen segíteni (bár azért nem kell zsidóskodni, nem piacon, hanem egy IT fórumon vagyunk), meg mindenre többször válaszolni, én ehelyett azt írtam, hogy ugyan kapnak itt választ azok, akik kérdezni jönnek, csak az a baj, hogy sokszor nem arra kapnak választ, amit kérdeznek, tetszik érteni?
 Tehát ha én megkérdem, hogy mennyi az idő, akkor ne azt válaszold, hogy Mari néni kolbásza finom volt tegnap, mert nem az, hanem az aktuális idő érdekel, de szerintem ez alap, bár úgy látszik, hogy itt nem.
 Na már most én is mikor kérdeztem, hogy a VLAN-t hogy kell beállítani (egyszer kérdeztem és nem hülyeséget és visszafele sem láttam ilyet), akkor is minden infót megkaptam, csak azt nem, amit kellett, ugyan ez történt most akos86-al is, megkérdezte hogy lehet megoldani, erre megkapta válaszként, hogy nem szabályos, meg törvénybe ütköző, csak éppen nem ez volt a kérdés és ez a probléma, függetlenül attól, hogy a válaszadónak nem tetszik, amit csinálni akar.
 Persze lehet rá mást írni (bár érdekes mód, neked se tetszett, mikor megírtam, hogy a VPN-t ki lehet játszani), de akkor azt másként kellene megírni, nem megoldásként, mármint hogy nincs megoldás, mert úgyis feltörik, mert a megoldás nem az, amit válaszul kapott, ha meg valaki nem ért hozzá, akkor nem kell mást rá írni, csak hogy mégis értsen hozzá, oké ezt most furán írtam meg, de érted.
 És ebben az esetben az bosszant (tudom, és-el nem kezdünk mondatot, de nem igazán érdekel), hogy velem is ez volt, oké, rájöttem magamtól a megoldásra, de akkor is bosszantó és ahogy látom nem csak engem bosszant, csak éppen én vagyok, aki szóvá teszi, na mindegy. Nem akarok megbántani senkit sem, de nem jó ez így.V.Stryker: Szerintem a portnyitás helyett mindenféleképpen használjatok legalább VPN-t, viszont ebben az esetben olyat Mikrotik routert vegyetek, amelyik a célra kell, tehát ha többen egyidejűleg használjátok, illetve nagyobb fájlokat mozgattok és a net is elég nagy sebességű (pl. 1/1 Gbit/s), akkor nyilván valami erősebb Mikrotik routerre van szükség, gondolok itt a 4011-re, vagy a CCR kategória routereire. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Home server / házi szerver építése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Foxpost
- BestBuy topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- World of Warships
- Automobilista 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold
 ekkold