Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

válasz V.Stryker #9636 üzenetére

Egy mikrotik akár még rosszabb is lehet, mert az alapbeállítások nem tartalmaznak semmi olyat, mint ami a tp-linkekben csak egy pipa a tűzfal beállításoknál.

"Folyamatosan basztatjak a synology nast" - hát ha tudják, mert nyitva van a tp-linken, akkor ezt fogják tudni bármelyiken, amin kinyitod a lehetőséget..

"az emailjeinkre is jött már feltores gyanús dolog" - az email szerveretek is ott van a tűzfal mögött?

alteran95: szerintem jobb, ha nem fejtem ki bővebben, mert csak megsérteni tudnám a mimóza lelkeket, de azért némelyik emberben itt keményen élnek téves információk, pl:
    - itt mindenki (de legalábbis sokan) tudja a megoldást, csak épp nem akarjuk elárulni
    - kötelességünk segíteni, mert ez egy szakmai fórum
    - kötelességünk INGYEN segíteni
    - bárki kérdezhet bármekkora baromságot, nem kell tanulni, visszaolvasni, mert majd itt megoldják a problémáját

Nos én nem így gondolom. Pl az asztalos topikon megkérdezi vki, hogy kell konyhabútort csinálni, ott sem ugranak és csinálják meg neki.

akos86: ejtsük a témát, azt mondtad megoldódott, lepróbáltad. Itt páran felhívtuk a figyelmed, hogy esetleg mégsem tökéletes, sőt nem is lehet az sosem, de ha nálad gyakorlatba kielégítő eredményt kaptál, ne törődj velünk. Kempelen Farkas sakkozógépe is működött !

Új hozzászólás Aktív témák