Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Új edzésformákat támogat az Amazfit Helio Strap
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
Sziasztok, felvetettem már ezt egy másik topicban is, de nem sikerült rá kielégítő választ kapni, hátha itt van olyan aki használja és tapasztaltabb mint én és hajlandó megosztani az információit.

Tapasztaltatok valami hasonlót, vagy én csináltam valamit rosszul az alábbiakkal?
2-3 ROS verzióval korábban volt egy HEX-en (750 gr3) Dude szerver (külön csomagként volt feltéve, beállítva minden általam igényelt földi jóval. Egyszer csak jött egy frissítés -pontos verzióra nem emlékszem-, de talán 6.40.2-ről 6.40.3-ra frissítettem és elszállt minden, a router nem indult el, végül netinstallal tudtam életre kelteni. Ekkor meg már ugye a dude és a beállításai sehol.
Kérdés, hogy hol szúrhattam el, vagy csak szimplán elkaszálhatta egy frissítés? Esetleg dude szerver használata esetén valamire jobban kell figyelni frissítéskor?
Most megpróbálkoznék vele, hogy ismét beállítom a dude-t, de nem szeretnék ismét/ujra így járni, ezért kérek tanácsot/ötletet.
Ugyan itt érdekelne, hogy a Tik-App-hoz hasonlóan Dude kliens létezik ami jó? Android-ra.Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold