Hirdetés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 
			  Mobilarena Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

e90lci senior tag Sziasztok 
 Kb 1 hónapja vettem egy RB3011-es routert minden be van állítva jól működik,csak az IGMP csomagokkal van egy kis gondom,hogy teleszemeteli a hálózatomat.Jelzem kezdő vagyok a konfigurálásban.bambano a múltkor próbált segíteni de nem jöttem rá,hogyan és milyen firewall szabályokat kellene létrehoznom,hogy jól működjön.A bridge filtert is próbáltam beállítani (látszólag működik de mégsem szűri a csomagokat).Teszek még itt egy próbát,felrakom a konfigot ide hátha valaki tud segíteni.
 ether1 (WAN)
 bridge (Lan)
 ether2 master=eth3,eth4,eth5 (slave)
 ether6 master=eth7,eth10 (slave)
 eth8-eth9 (bonding) a nas miatt
 Szeretném megoldani,hogy az IPTV (igmp csomagok) csak a 192.168.1.20,192.168.1.21 es IP címre menjenek ki (fixen be van állítva IPTV STB)?
 Itt egy kép a belső hálózatról: 
 Azt szeretném ha csak a zöld vonal mentén menne az igmp (IPTV címtartomány:224.0.0.0-239.255.255.254).
 Köszönöm előre is ha valaki beszúr ide,vagy egy bridge filtert,vagy firewall szabályt,amitől jól működik és a többi ip-címet nem szemeteli össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold
 ekkold