- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
Sziasztok!
Mi lehet olyankor a probléma, ha site-to-site IPSEC kapcsolat egyik napról a másikra nem akar összeállni; de PC-ről vagy mobilról kapcsolódva bármely oldalra (akár a site-to-site hitelesítő adatokkal is) azonnal felépül a kapcsolat kliens eszköz-szerver között.
Megpróbáltam megfordítani a két oldal között a kliens-szerver viszonyt, akkor se jön létre a tunnel.
Legfrissebb Routeros (7.18.2), de az 18.1-re amikor frissítettem, akkor még összeállt a tunnel, reggel néztem, már nem volt jó. Ezért is frissítettem, de nem oldotta meg. Egy előző valamelyik nemrégi verziónál is volt már ilyen probléma, de akkor egy reboot megoldotta, most nem.Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Battlefield 2042
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest