- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
válasz
LaCeeN #22660 üzenetére
Így, ahogy a többiek leírták. Én olyannyira tartottam a beharangozott gyenge wifitől, hogy a hap ax2 mellé rögtön rendeltem egy access pointot is. Na az fél éve ott pihen a dobozában, fel sem szereltem, mert szerencsére pont a méret ez a wifi, amit tud az eszköz erre a 96 nm-es házra. A gyerekek előtte non-stop nyafogtak a gyenge jelre (szolgáltatói router), most stabil és megfelelő. Nem, nem villám valóban, de megbízható.
Ja, kiér a 10 méterre lévő garázsig, ott fogadja egy TP-link router AP módban, meg egy szivattyúra kötött okoskonnektor. Lekopogom, működik. Ezt csak az utókor számára, hogy ne temessék a Mikrotik wifi-t
Sajnálom, hogy Nálad nem váltotta be a reményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 3D nyomtatás
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest