- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniL
tag
válasz
azbest #22385 üzenetére
Mielőtt vettem egy rendes LTE képes eszközt, előtte használtam 2 hónapig probléma mentesen
Bár való igaz nem próbáltam sms küldést vele, elsődleges "netforrásként volt használva".
Figyelj rá hogy adatkábel legyen, pont belenyúltam itthon egy olyan usb kábelbe amivel az áram át, de adat nem megy át, 2 napig lestem ki a fejemből mit is kell Mikrotiken állítanom hogy működjön, aztán kiderült semmit, csak megfelelő adatkábel kellett volna....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest