- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
Sziasztok, help, hátha vki csuklóból megmondja. Konfigolom az LTE12-es Mikrotik routerem, Telekom optikai netre, LTE-ről. A gyakorlat közben valahogy az upload speedem elveszett ethernet felől, speedtest.net-en mérve
Wifi-n megvan. Download 900+mbit/sec, upload 0.5-1mbit/sec. Ha visszaváltok az LTE interfészre, akkor is ez a szitu most már. Wifin oké az upload speed, meg persze közvetlen a telekom eszközön is rendben van. MTU-ra gyanakszom, de azon kívül, hogy kivettem egy ethernet interfészt a bridge-ből mást nem konfigoltam. És emlékszem hogy mértem már jókat is. Restart volt. Mit felejtek el? PPPOE MTU 1492, minden más 1500. De mivel se az lte felé se pppoe felé nincs már jó feltöltés sebesség ethernet felől így nem igazán értem már. NAT problem?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Haditechnika, harcászat
- Proxmox VE
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest