- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
ekkold #21702 üzenetére
Gondoltam én, hogy a switch után ezzel is megszívtam. Első ránézésre nem tűnik hardveres hibának, de az lesz. Több eszköz, amit rádugok biztos nem rossz. A switchek után meguntam foglakozni ezzel is, úgy marad. Ez az autosupout.rif ez mégis mire való? A mikrotik lát ebbe plussz infót ahhoz képest, amit én? Mert nagyjából egy nagy nulla a tartalma, ahogy az oldalukon feltöltve nézem. Csak megkérdem őket mi van. Azt én is tudom, hogy kernel failure, a logban újraindítás után. Azt is tudom mitől mikor történik. Semmi egyéb pluszt nem látok abban a autosupout.rif-ben. Csak azt nem értem, hogy magától, nézem a statisztikát, írja, olvassa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó iPhone 13 Pro Max 128GB független alaplap tesztelt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest