Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longeye
tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy hAP ax3 routert és tanulgatom a konfigurálását. Frissítettem rajta a Router OS-t a 7.13.5-ösre. Ez ment gond nélkül.
Korábban már volt dolgom ac2-es routerekkel, de firmware frissítést még nem csináltam egyiknél sem.Na! Most kipróbáltam. Eredetileg 7.8-as Router OS-sel kaptam és gondoltam, ha már azt frissítettem, a firmware-t is frissítem.
System -> RouterBOARD -> Upgrade
Meg is csinálta, majd kérte, hogy indítsam újra a routert.
Ezután először nem jelent meg winbox-ban sem. Sehogyan sem tudtam elérni. Újraindítottam néhányszor, de semmi. Egy reset után hajlandó volt kommunikálni, de nem engedett be sem winbox-ban, sem webfigbe, sem ssh-n keresztül. Nem fogadott el semmiféle jelszót. Sem az eredeti "ráragasztottat" (gyárit), sem amit én adtam meg neki, sem üreset.
Végül Netinstall segítségével rátoltam a 7.13.5 Router OS-t (ez most a legfrissebb) és most már működik rendesen (üres jelszóval engedett be admin-ként).A kérdésem csak annyi lenne, mit ronthattam el? Ha esetleg tapasztalt már ilyet valaki és megosztaná miért van, akkor megköszönném...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest