- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
stopperos #21230 üzenetére
Köszi! Megjön az IC meglátjuk. Ma végre visszakapom a garis switchet is, az remélem most már jó lesz. Dehát csőstül jön a baj is. Az RB3011-en adguard konténereztem egyet. Az már csak teszt eszköz. Hát mondom jöjjön az RB5009. Hát 7.13 van rajta, előtte nem tudom mi volt, de tudom, hogy látt azt a retkes pendrájvomat. Még USB hub-on át is. Hát most vagy látja, vagy nem látja. Ha újrainditom ok, de ha lehúzom, visszadugom semmi. Újraindítom ok. Formáztam én azt PC-n is mindenhogy, ugyanaz. Most elkezdte azt, hogy ha hub-on van rádugva, elkezdi formázni, meg újraindul. Generált magának supout-ot, azt még nem néztem. De persze másik pendrájval ugyanez. Eltűnik. Ha meg is jelenik. Komolyan mondom mi folyik ezeknél? Persze egy másik mikrotikre dugva ok. A system resources (?) menüben látszanak az USB controllerek. Van amikor ott is látszik a pendrájvom, de a disk menüben meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Haditechnika, harcászat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ózongenerátor a háztartásban
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- 1-7 gen M2 Ax201/9560cnvi/9260/8260/8265/7265ngw/xmm7560/L860 GL/ac 7260hmw mxm 3.0A GTX1070 P3200
- iBasso DC Elite
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest