- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
zsolt008 #19457 üzenetére
Tudom van rá mód. Hát nézd. Én annyit olvastam már, meg youtuboztam róla, hogy ebből amit mond, már sok minden megvolt. Nálam inkább az van, hogy faragtam idáig. Működött, de nem biztos, hogy az úgy lett tervezve, ahogy én csináltam. Különösen igaz ez a tűzfalazásra. Hát mást nem is, azt nagyon részletesen kéne tárgyalnia. Ott még nem tartok. Aki nagyon az elején van, annak egyrészt megéri, másrész valamilyen rögzítés nélkül nem sokat ér, mert TUTI elfelejti a 60 százalékát a végére, vagy egy hét múlva. Oké egyszer otthon megcsinálja. Na és ha egy év múlva elrottyan a mikrotik, ujat vesz? Semmire se fog emlékezni. Én már annyit bámultam autodidakta módon, hogy talán meg is jegyzem. Csinálhattak volna belőle egy kivonatolást, ami sorrendileg végigvisz mindenen. Először mivel foglalkozz, közepén, végén. Aztán jöhetnek az egyedi dolgok. Én nem fogok senkinél mikrotik routert telepíteni. Az enyémet beállítom, azt jólvan. Nekem se indokolt otthon mondjuk egy RB3011, de az asusok meg tplinkek régebben szűkek voltak teljesítményre. Jó pár éves már az RB3011-em. De ha már megvan, valamit had értsek belőle. Hát annyit ad, hogy egyszer hatezer forintot megér. Az alapokra jó. Amúgy tudom, van mód a képernyőfelvételre, képminőség itt nem elsődleges. Jó 40-50 perces videók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest