-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
válasz
Zwodkassy #17244 üzenetére
Van egy-két Wireshark-al "kimentett" forgalom a problémás időszakról, ha érdekes lehet, akkor szívesen felteszem valahova tanulmányozás céljából.
Maga a BACnet protokol több szinten is definiált.
De nekem "simán" jó lenne az is, ha IP tartomány alapján tudnám korlátozni a bejövő csomagok rátáját.
Esetleg, amíg megérkezik a készülék, addig is tudnátok egy hasonló, vagy ilyen korlátozásra példát mutatni nekem?
Van Mikrotik routerem, de szinte mindent leírások alapján állítottam be rajta. Szóval jól jönne egy kis segítség!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- iPhone topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- eGPU tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest