-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
az ebédet én szeretem csinálni,a ruhákat meg az asszony (valamint a mosógép) intézi.ezeket semmiképp nem bíznám egy routerre
de komolyan: természetesen amiket írsz.meg lássa el maximálisan amire tervezték,ne olvadjon széjjel,legyen megfelelő támogatás hozzá,jó hardver legyen benne és legyen tartós.a syno 1900 szinte mindet tudja (de elég idegen számomra a gui-ja,valamint viszonylag lassúcska is egy-egy újraindításnál,vagy a felületén történő navigálás közben is),de kezdik elhanyagolni a frissítéseket és attól tartok,hogy beállnak a kommerszebb gyártók sorába és csak ordenáré biztonsági résekre fognak javítást csinálni.már ha egyáltalán.
kezdetben volt egyszerű tplinkem vagy 6-7 évig.na arra jó ha érkezett vagy 2x frissítés.illetve,a későbbi,a népszerű 1043-as is megfelelt egy ideig,mígnem a no-ip bekeményített és 3 hetente be kellett lépni,hogy megtarthassa a user a ddns-ét.
a kinézete nem érdekel,mert nincs szem előtt,meg különben sem.az pedig,hogy egyszer beállítom és működik (ahogy kell,ahogy elvárom tőle) az nálam is így van.tehát ez van,maximalista vagyok
ekkold: már nekem sem jelenik meg,mert "felébresztettem" az accot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest