- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Olvastam amúgy, hogy a túltöltött 2.4GHz sáv esetében a stabilitás érdekében érdemes lehet 20MHz-re korlátozni, már ha gondok vannak a 40MHz-el.
Nálam családi házas környéken úgy tűnik nincs gond a 40MHz-el, nincs már g-s eszközöm, még az okoskapcsolóim is tudják az n-es szabványt, így a 2GHz-only-N beállítás a megfelelő nekem. Viszont én se tudom pontosan, hogy jobb lehet-e 20/40MHz XX-en, vagy esetleg az Ce-n beállítani..?Telefonra régen volt olyan app ami mutatta, hogy melyik csatornák mennyire telitettek, ilyennel szokott valaki vizsgálódni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest