Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Na még egyszer, utljára, hogy ne érthesd félre:

Surface RT és Surface 2: ezek ARM tabletek, ezeken Windows RT fut, csak modern appok telepíthetőek az áruházból, csak Win RT futhat rajtuk.

Surface Pro, Pro 2 és Pro 3: ezek x86 tabletek, gyakorlatilag egy tabletbe csomagolt laptop, ezért közönséges asztali Windows operációs rendszert futtatnak, az ég világon semmi köze nincs a fentebbi RT verzióhoz. A két típus semmilyen módon nem járható át oprendszer szempontból, csak annyi a közös, hogy ugyanúgy néz ki és a modern appok jelentős részét mindkettő futtatja.

Magyarországon azért nem nagyon kapni, mert hivatalosan nincs forgalomban, külföldi import mind.

Tokeletesen megertettelek a (#1499) hsz-ed utan, ti irtatok, hogy a surface pro-n nem rt fut hanem x86 es en erre reagaltam, hogy en nem azt kerdeztem, hogy pro-n rt fut-e vagy lehet-e ra rakni, HANEM,hogy rt verzios surfacekrol le lehet-e szedni az rt-t es helyettesiteni rendes windows 8.1-el. Mostmar tudom, hogy nem es pont.

Eleg nagy baj szerintem, listavezeto tablet/laptopot hoztak ossze es szerintem keresett lenne nallunk.

Új hozzászólás Aktív témák