- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
engine88 #1536 üzenetére
Igazából abszolút nem halk, sőt, kifejezetten hangos, csak oldalirányban szól. Ha a tenyered mögé teszed kb. mint az alábbi linken, te is hallhatod mennyit számít az irányítás
http://www.phonearena.com/news/Ears-let-you-hear-your-Microsoft-Surface-speakers-better_id54833
Ha tákolsz hozzá valami haslnlót akár kartonpapírból, sokkal hangosabb lesz.
-
Dave™
nagyúr
válasz
engine88 #1529 üzenetére
Nem, sima x86 app: http://users.rcn.com/tmtalpey/BattStat/
Coverből a touch 1 szokott lenni 10 körül, vagy ebayen van sokféle, pl. Type 2 22 körül. Alkalmas kijelzővédőnek is, illetve hátra hajlítva kiváló talpnak is mindegyik. Sőt, van power cover is, ami a Pro akkujának a felét hozza, tehát másfélszeres üzemidőt jelent. Igaz drága, ebayről 50 körül van.
-
Dave™
nagyúr
válasz
engine88 #1523 üzenetére
Töltsd le a battery stat nevű programot, és nézd meg milyen az állapota az akkunak. A két óra nagyon kevés, persze hatalmas mértékben függ az energiagazdálkodási profiltól, illetve a használattól. Én is használtan vettem, 45 ciklus van benne, 100%-os, a legtakarékosabb profillal 6 óra felett elmegy, de ha nem muszáj, akkor mindig hálózatról használom, mert elfér a kábel a kanapén és ha tömkremegy az akku, azt nem is lehet gazdaságosan cserélni.
A 64-est vetted meg vagy a 128-ast? Illetve nagyon hasznos a cover hozzá sok szempontból, én ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest