Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
garambe
üzenetére
Kísérleteztem az elmúlt két napban az akkuval, és a következőkre jutottam (Surface Pro):
-a 6 óra simán megvolt tabletként használva (neteztem, gyakorlatilag folyamatosan)
-az átlag fogyasztás 7W körül van, 5W alatti értéket nem láttam, 5-6 között nyugalmi állapotban mozog, terhelésnél 10W körül
-a kijelző alacsony fényerő esetén szerintem alig fogyaszt, legalábbis a legkisebb és a 10% között nincs nagy fogyasztásbeli különbség
-próbaképpen kikapcsoltam a wifi antennát egy percre, de ha jól mérte akkor 1W alatt volt a megtakarítás, tehát ez nem számottevő
-a cpu a jelek szerint nem megy 786MHz alá, tehát hiába állítasz be kisebb %-os értéket, ez a minimum ennél a cpunálSzerintem ezek nagyon jó értékek a fentiek figyelembevételével, Ivy Bridge-el. A Haswell valószínűleg idle állapotban takarékosabb és ezért is hűvösebb a Pro 2 idle állapotban, plusz hosszabb az üzemideje. Illetve visszavonom a Pro 3-nál az Y cpus ajánlásom, mivel az olvasottak alapján ugyanaz mint az U, csak limitáltabb órajlellel és turboval, ezért alacsonyabb a TDP, ezt viszont a profilokkal is könnyen el lehet érni egy U-s cpuval.
Röviden ennyi
A powecfg-t imsertem, de egyrészt nem "online", másrészt pl. nekem az akkukapacitást sem mutatja valamiért. A battery status viszont nagyon pontosnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- reMarkable 2
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A powecfg-t imsertem, de egyrészt nem "online", másrészt pl. nekem az akkukapacitást sem mutatja valamiért. A battery status viszont nagyon pontosnak tűnik.