- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
Először is köszi a választ!!! Félre tett keretem van rá, feljebb láttam pár linket vásárlással kapcsolatban. Te esetleg nem tudsz valami jó alternatívát(boltot)? Talán még Svájc is játszana.. de a frank elszállásával már ez se annyira opcionális
Az osztrák média árakat is átbújtam már. Typecoverből is angolt kellene beszereznem, az meg ebay.A Core M mellett még olyan infók is vannak, hogy valamennyire olcsóbb is lehet mint a négyes széria. Mondjuk a melegedés, ha nem olvad le a gép nem zavarna annyira. Hangra milyen? (fejessel használva) Nem várok tőle egy eget rengető teljesítményt a kompaktságból eredendően. Néha játszanék is, persze nem vagyok valami nagy guru, max valami kis stratégia vagy mint a limbo, és ezeknek a srácoknak az új játéka az inside... Kb ilyen kaliberű. Inkább ami menne, az a filmnézés, Photoshop, excel a munka miatt, böngészés, zene hallgatás, meg ezek az egyszerű játékok..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az osztrák média árakat is átbújtam már. Typecoverből is angolt kellene beszereznem, az meg ebay.