- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
üzenetére
Most is van egy Pro remek áron az aprón, bár nem tudom milyen az állapota. Meg töltő nélküli, de minden kapható hozzá külön is. Aztán ott az ebay is, csak nyilván rizikósabb, ha nem tudod kipróbálni vásárlás előtt. Szerintem figyeld sűrűn az aprót, már volt jó pár Pro eladó, én is onnan vettem. Meg az RT-m is

Én is bepróbálkoztam a type coverre, de nem kaptam választ, ezek szerint nem is fogok

Szerk: de, mindkettő töltője jó mindkettőhöz, kivéve a Pro 3, annak teljesen más. Annyi a külánbség, hogy a sima Surface-ek tápja 24W, a Pro-é 48W, így ha a simát használod a Pro-hoz kétszer annyi ideig fog tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- Revolut
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- WiFi hiba? Internet szakadozik? Hálózati IT segítség
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest