- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Honor profi iPhone másolásban
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
garambe
üzenetére
Én csak kipróbáltam, amikor megvettem, hogy teszteljem mennyit tud, egyébként nekem töltőn lóg otthon, de egy ideje párom RT-je is (hordozni pedig ritkán hordozom, az RT-t vittem már párszor, de mióta a Pro megvan még nem kellett magammal vinnem, ott majd nyilván megint kiderül mit tud). Azért így használom, mert mint tudjuk nem cserélhető az akku reális költségek mellett, és ha minden nap kisütögetném, akkor elég gyorsan erodálna a kapacitása. Jelenleg egyébként a gyári adatokat tudja teljesíteni, 42000mAh a battstat szerint. CPU-t én is 50%-ra vettem le, BT kikapcsolva, a fényerő hasonló, végig neteztem, és kibírta a hat órát, még volt benne pár százalék, mikor töltőre tettem. Megjegyzem semmi külső perfifériát nem használtam, és a profilban is mindent energiatakarékosra lőttem be. Engem jobban zavar a melegedése, de sajnos valahogy el kell vezetnie azt a hőmennyiséget.
Megjegyzem pont a fogyasztás/melegedés miatt csak Y-os CPU-val venném az utódját majd (Pro 3 vagy ami követi), de még inkább a jövőre megjelenő Core M-mel, ami már közelíteni fogja az Atomot fogyasztásban, de annál remélhetőleg jóval erősebb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest