Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
Nem csináltam meg az "optimalizáló" lépéseket (gondolom a defender kilövésére gondolsz, stb). De úgy vélem nem is volt rá szükségem, és félre ne értsd, nem azért írom, hogy gyorsabb a vivotab, mert lassú volt a surface. Nekem a surface sebessége untig elég volt.
A kickstand meg hiányzoni fog

pzstm: 1st gen Surface volt, igen.
-
danilla
őstag
- gyorsabb a note 8 mint a surface. A "régebbi" atommal (vivotab smart) pariban van a surface rt, de az új atom gyorsabb nála, nem fényévekkel, de érezhetően.
- a wacom stylus olykor nagyon megkönnyíti a netezést, főleg ha egy olyan honlapra tévedek ami nincs felkészítve az érintőképernyős használatra.
- 3db 10 colos tablet után azt mondom, hogy jobb számomra a 8 col, sokkal könyebb használhatóságot eredményez.- a surface egyedi töltőcsatlakozójának hála pikk pakk fel tudtam tölteni, még használat közben is, (értelemszerűen) viszont a note 8-on micro usb-s töltés dög lassú
- nagyon hiányzik a kickstand
Rövden tömören, ennyi. Várom a Surface Mini-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
danilla
őstag
válasz
Fighting
üzenetére
Egy Vivotabról váltottam surface-re, most pedig egy vivotabra váltok a surface-ről

Szerettem volna kipróbálni egy 7-8 colos tabletet (úgy gondolom amire én használom a tabletet, arra az optimálisabb lesz mint a 10 colos), és mivel a surface mini-nek se híre se hamva, így az Asus Vivotab Note 8-ra esett a választásom.
-
danilla
őstag
Visztál minden topiklakótól, ma búcsút veszek a surface-től.

-
danilla
őstag
Azzal mi a helyzet, hogy a 8.1-el jön az a skype is ami kezeli a facebook chatet? Semmi friss hírt nem találok ezzel kapcsolatban.
-
danilla
őstag
Metro böngészőbe, a címsorba se beilleszteni, se kimásolni nem tudok linket. Létezik az, hogy ekkor bakit kövessen el a microsoft, vagy nálam van valami bibi?
-
danilla
őstag
Azt lehet tudni, hogy a facebook chat mikor integrálódik a skypeba?
WinPho: szerintem nagyon jó, sokkal jobba és használhatóbb lett a rendszer.
-
danilla
őstag
Dehogy, a számokra gondolok pl, hogy anélkül tudom őket bevinni, hogy ne kelljen átváltanom a számok részre, vagy ne kéne hosszan nyomva tartani egy billt. Csak simán swipe up

Egyébként kb egy hónapja kipróbáltam a preview változatot, ahhoz képest sokkal gyorsabb, és stabilabb

-
danilla
őstag
Állat
én is kész vagyok 
Imádom:
- új bill
- facebook
- több tile méret -
danilla
őstag
Valaki próbálta már a Facebook appot?
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
Helyes az a meglátásom, hogy touch coverrel lényegesen gyorsabban merült az RT?
-
danilla
őstag
Meglett touch cover az RT mellé, és azt kell, hogy mondja, hogy nagyon meglepett. Sokkalta jobban használható, mint azt reméltem. Azt kell, hogy mondjak, ha lehetne ilyen kivitelű billentyűzetet asztali géphez venni, nem haboznék, és rögtön beszereznék egyet.
-
danilla
őstag
Arról nincs valakinek információja, hogy a offical facebook mikor érkezik?
-
danilla
őstag
Már csak pár nap

-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
-
danilla
őstag
Mit tippeltek, ebből az 500 dodós árból (vagy 600-asból) mennyi lesz mire ideér hozzánk, és mikor ér ide?
-
danilla
őstag
válasz
Alucard888
üzenetére
Törölve lett

Szerk.: Itt is van
: microsoft-news -
danilla
őstag
-
danilla
őstag
A win rt-ben benne lesz alapból a silverlight vagy letölthető lesz?
-
danilla
őstag
Arról esetleg van bármilyen információ, hogy Magyaországon pontosan mikortól, és hol lehet majd kapni (az RT válrozat érdekel), esetleg valahol elő lehet már rendelni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Sweet.tv - internetes TV
- Házimozi belépő szinten
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem részletezte miért, csak sugallta, hogy a surface nem jó választás 

akkor valamit félrenézhettem.