Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Esélytelen, úgyis az RT az antikrisztus. Persze használni egyikük sem használta, de nyilván jobban tudja. Már várom a 8.1-et, 1 hét
Szerintem is hihetetlen univerzális, pl. ezzel kezelem az Openeleces (Linux) HTPC-men a tartalmat is, simán explorerből. Van értelme a desktopnak is, csak ezt sokan nem tudják felfogni, de az ő bajuk. Még a Wedge kexboarddal szemezek, bár egyelőre nem lenne rá szükségem, de szemre jobban használható, mint a touch cover.Egyébként én is kedvet kaptam egy kis bemutató videóhoz, majd ha lesz időm lehet összedobok egyet. Egyik kedvenc feature-öm, amikor böngészés közben simán váltok tracket, mert ott van 1/3-ad képernyőn a zenelejátszó, vagy éppen a számológép, vagy a fordító stb. Hihetetlen jól kihasználható az osztott képernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- Peugeot, Citroën topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem is hihetetlen univerzális, pl. ezzel kezelem az Openeleces (Linux) HTPC-men a tartalmat is, simán explorerből. Van értelme a desktopnak is, csak ezt sokan nem tudják felfogni, de az ő bajuk. Még a Wedge kexboarddal szemezek, bár egyelőre nem lenne rá szükségem, de szemre jobban használható, mint a touch cover.