- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaiDan
csendes tag
Sziasztok!
Újabb problémám akadt a Surface 3 Pro hütésével (i5 128 gb)... 10 perc asphalt 8 játék után 90 C-ig melegedett a processzor. Szögezzük gyorsan le, nem játékra vettem, kiváncsi voltam csupán. Mint ahogy korábban irtam volt gond a hütéssel már böngészés alatt is (google chrome).
Kiváncsi lennék a véleményetekre. Egyedi a probléma? Más is tapasztalt ilyet?
Köszi a válaszokat!
-
RaiDan
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel egy hasznos kiegészítő a Surface-hez:
http://www.amazon.co.uk/Inateck-Bus-Powered-Ultrabooks-Backward-Compatible/dp/B00D5K05UW/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1420245050&sr=8-6&keywords=inateck
3 db USB 3-as csatlakozó + 1 db gigabit enthernet csatlakozó EGYBEN! (Az oldal közepén választhattok az egyéb kiszerelések között)
-
RaiDan
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a surface pro 3-am (i5 128gb) nagyon sokszor melegszik fel egyszerű böngészés vagy akár youtube (720p) közben. A ventilátor szinte maxon, a jobb felső sarok hátul pedig nagyon forró. A Windows Update szerint a rendszer naprakész... Mi lehet a gond?
-
RaiDan
csendes tag
Sziasztok!
Végre megérkezett a Surface Pro 3-am! Nem bántam meg, nagyon jó, gyors és már most imádom. Egy kérdésem lenne: System Recovery Image fájlt hogyan tudok késziteni? Nem kinálta fel az első bekapcsolásnál... Le szeretném menteni a gyári állapotot ha késöbb vmi gond lenne
-
RaiDan
csendes tag
És ez mennyire lehet alternatíva? Az új Broadwell procikról nagyon jókat mondanak:[link]
-
RaiDan
csendes tag
Köszi a válaszokat. Akkor Pro 3 lesz.
-
RaiDan
csendes tag
Sziasztok!
Éppen Surface pro vásárlása elött állok és nem tudok dönteni két modell között. Az egyik egy i5 8gb ram és 256gb surface pro 2 lenne £550-ért, a másik pedig egy i5 4gb ram és 128 gb surface pro 3 lenne £710-ért. Néztem teszteket, videokat, de nem tudok dönteni. Mennyire lenne kevés a 4 gb ram? Mennyivel jobb a nagyobb felbontás és méret? Plusz ugye ott van £150 különbség is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- BMW topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest