Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Apple Watch
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
garambe
üzenetére
Attól azért nem tartok
Most ismét kedvet kaptam az akku tesztelgetéséhez, kíváncsi vagyok mik jönnek ki. A korábban említett battery status-szal [L]http://users.rcn.com/tmtalpey/BattStat/ szépen lehet monitorozni is, hogy mikor mennyit fogyaszt az adott pillanatban, illetve mutatja diagramon is hogyan alakul a fogyasztás. Ismét közel leszek a hat órához vagy át is lépem úgy, hogy az elején bő egy órát zenét hallgattam fejhallgatóval és véletlenül a BT is be volt kapcsolva.Nem megy fejből a linkelés, bocsi

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% XFX Radeon RX 9070 Swift OC Triple Fan Gaming Edition 16GB GDDR6 256bit Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most ismét kedvet kaptam az akku tesztelgetéséhez, kíváncsi vagyok mik jönnek ki. A korábban említett battery status-szal [L]http://users.rcn.com/tmtalpey/BattStat/ szépen lehet monitorozni is, hogy mikor mennyit fogyaszt az adott pillanatban, illetve mutatja diagramon is hogyan alakul a fogyasztás. Ismét közel leszek a hat órához vagy át is lépem úgy, hogy az elején bő egy órát zenét hallgattam fejhallgatóval és véletlenül a BT is be volt kapcsolva.