Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Polarstar
üzenetére
Itt van a feature mátrix. Látom már nem aktuális, de hátha az SB3-nál is szükség lesz rá
Én elég régóta használok egy SGO2-t és egy ideje egy SL4A-t Ubuntu-val, pár dolog nem megy a támogatás hiánya miatt, de azt leszámítva tökéletes. Sokan nem értik ezt a kombinációt, szerintem meg sokkal jobb a felhasználói élmény, mint Windows-zal, de ízlések és pofonok 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én elég régóta használok egy SGO2-t és egy ideje egy SL4A-t Ubuntu-val, pár dolog nem megy a támogatás hiánya miatt, de azt leszámítva tökéletes. Sokan nem értik ezt a kombinációt, szerintem meg sokkal jobb a felhasználói élmény, mint Windows-zal, de ízlések és pofonok