Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berzso
tag
Van-e valakinek tudomása, hogy bekerül a Surfaceba az Intel Core M http://prohardver.hu/hir/itt_a_4_5_wattos_intel_core_m.html processzora?? vagy marad az i5, i7.
-
cofon
csendes tag
sziasztok
azt szeretném kérdezni, hogy a surface pro 3-ast magyarországon garanciába javítják-e
meg a garancia , mivel ilyen papírt nem kapott a lányom, internetes regisztráció útján érvényesíthető?????? -
bon
őstag
Megjött a cserebillentyűzet. gyors és korrekt garis ügyintézés volt.
-
pinceajto
csendes tag
Sziasztok!
Közeljövőben tervezek átvenni egy Pro 1.generációsat.
Mivel nincs hozzá billentyűzet tudnátok adni tippet honnan és mennyiért tudok hozzá szerezni (A google nem nagyon dobál magyar linkeket)Előre is köszi.
-
RaiDan
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a surface pro 3-am (i5 128gb) nagyon sokszor melegszik fel egyszerű böngészés vagy akár youtube (720p) közben. A ventilátor szinte maxon, a jobb felső sarok hátul pedig nagyon forró. A Windows Update szerint a rendszer naprakész... Mi lehet a gond?
-
bon
őstag
Egy kis helyzetjelentés a billentyűzet meghibásodásomról. A myservice.surface.com oldalon bejeletettem a hibát, kértem szervízelést. Készült egy elszállítási igény, ups címkével. Másnap kértem csomagfelvételt az ups-től. Tegnap már Németországban a küldési címen volt. Várom a visszaérkezését.
-
Berzso
tag
Vásárolt már valaki itthon az xoomstore-ban?? tapasztalat? Lehet, egyszerűbb kimenni Ausztriába és megvenni....
-
Berzso
tag
Lehet, kell egy olvasószemüveg már
Nem, nem futtatnék ilyen appokat, táblaként csak levelezés, böngészés és egyebek, ebben az esetben gondolom a ventilátor is csendben marad. Type Cover-el használom majd én is komolyabb dolgokra, egészen biztos vagyok benne, hogy a videó vágás is simán megy rajta. Köszönöm a válaszaidat -
pzstm
titán
1, nem állítottam semmit felbontáson és nekem teljesen jó, szóval passzolom
2, hideg marad, hacsak nem aktív, prociterhelő appokat esetleg benchmarkokat futtatsz. Bár forró akkor sem lesz, bőven elfogadható még akkoris
3, Sleepben simán be lehet kapcsolni és kezdeni jegyzetelni. Full kikapcsolt állapotban nem, nem is akartam sosem

4, 128-at kezeli
i5/256GB-os modellem van 8GB rammal ugyebár. Videót nem vágok ugyan, de azon kívül elég sok mindent csinálok, megeszi reggeli a bivalylaptopokat is

-
Berzso
tag
Surface Pro3 vásárlás előtt állok, valószínűleg az i7 256GB modell lenne, viszont van egy-két kérdésem hozzátok.
1./ A felbontást én egy kicsit nagynak érzem a kijelző méretéhez képest. Böngészésnél vagy e-mailek olvasásnál kicsik a karakterek... A win 8.1-en belül ugye tudjuk a betűméretet növelni, illetve a felbontást változtatni (viszont akkor nem lesz a felbontás nativ). Ti ezt hogy állítjátok be, illetve hogy éltek együtt ezzel a felbontás/karakter problémával?
2./ Tabletként használva, akár ölben tartva - több órás használatot követően a melegedés elfogadható szinten marad?
3./ Surface Pro 3-at, a tollal nem lehet bekapcsolni jegyzetelésre.Telepíteni kell ezt a frissítést (Quick-Note Taking Ecperience), de állítólag ez sem oldja meg a problémát - van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
4./ A Micro SD bővítésnél kezeli a 128 GB-ot, vagy csak a 64-et?
Előre is köszönöm a segítséget!! -
=WiNTeR=
senior tag
Amerikában vásárolt Surface gariztatható európában?
-
bon
őstag
Nem tudjátok, hogy a surface gariztatását lehet e magyar nyelven intézni? Úgy néz ki megpusztult a touch cover 2-öm, ki be kapcsolgat ha megy akkor láthatóan vibrál a világítása és nem érzékel semmit. Stabilan csak úgy műkődik ha lógatom a levegőben.
-
Gusztáv
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
A két Officenak tudásban köze nincs egymáshoz. Az iPados/Androidos verzió tudását hozza a böngészőből futtatható Office, ami ingyenes. A Surface 3 Pro-ra meg normál asztali Office megy, és ugyanazok a licencelési feltételek vonatkoznak rá, mint egy normál számítógépre. A Surface RT / Surface 2 gépeken egy speciális verzió fut, ami sokkal közelebb áll az asztalihoz, mint a mobil változathoz (csak nincs makro, meg Outlook). A te felhasználói szokásaiddal szerintem kár Surface Pro 3-at venni, az előnyeit nem használod ki, míg a hátrányait minden nap érzeni fogod.
-
pzstm
titán
válasz
legiaap
üzenetére
jah nem úgy gondoltam, azt akartam kifejezni, hogy ők gondolják így, sorry ha félreérthető voltam, no offense egy pillanatig sem

tudom nem érint mint fogyasztót, de iPad és Droidra már több API van mint a fiatal WinRT-re, így Win10-ig nem lesz modern appos Office kiadva, viszont szeretnék ha minél többen Ő termékeiket használnák, s emiatt van az, hogy kiadták iOS-ra és droidra
ha nem kellene munkára tablet és szemtelenül olcsón adnának egy AIR-t, akkor könnyedén tudnék váltani, muiután outlook.com kezelés, OneDrive és Office is van rá, könnyedén tudnék úgymond költözni
-
legiaap
félisten
Ezt az apró pénzt ne igen hangoztasd ha lehet. Mindig mindenki ezzel jön, mert ha van arra pénzem, hogy megvegyek egy ilyet akkor mi az a kis pénz. De számít. Ezer más dologra lehet azt fordítani. Azt, hogy ingyen office nincs előtelepítve rá, meg továbbra is (nem akarok megsérteni senkit csak magamban duzzogok) szánalmas. Főleg úgy, hogy ez is tablet akár hogyan is nézem. Miért?
Mert úgy reklámozzák, meg mondjuk a windows logó is oldalt van, ergo álló helyzetben logo az a logo.
Képesek tabletekre kiadni ingyen, de a saját drága cuccukhoz nem. És akkor csodálkoznak, hogy nem úgy megy az eladás ahogy azt várták.
Ettől független jó kütyü, de a fentiek alapján nem hiszem, hogy veszek. Inkább Air 2-lesz majd. Itt is ott is kompromisszumot kell kötnöm.
Azért köszönöm a segítségetek.
-
pzstm
titán
válasz
ArsenalF
üzenetére
Az akksis dolog az durva, vagy csak az én kezeim között nem tapasztaltam.ilyet az Air-el...11orat is nagyon visszafogva tudtam kicsakarni belőle...de ez mindegy is.
Sokkal inkabb munka és laptop és kisebb reszben tablet.....tabletkent 2 oranal tovább nem nagyon hasznaltam, 12" mar nagy tud lenni hosszabb ideig

Pro az profibb hasznalatra van, egy Office meg aprópénz ahhoz kepest, Pláne O365kent

-
Dave™
nagyúr
válasz
legiaap
üzenetére
Csak az egyik céleszköz, a másik meg hibrid, de sokkal inkább ultrabook a hardverét és a szolgáltatásait tekintve, mint tablet, még ha úgy is néz ki és használható természetesen tabletként is. A kérdés egyszerű: szükséged van-e egy ilyen hibrid, univerzális eszközre, vagy inkább használsz külön tabletet és laptopot.
-
legiaap
félisten
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
legiaap
üzenetére
Ezek alapján egyértelműen nem való neked a Surface pro 3.
Appokból sokkal kevesebb van mint WP-n. Az akku jó ha fele addig fogja bírni mint az Air.
Nincs touchos ingyenes office mint az alma rendszerén.Az utolsó kérdésedre nem tudom ez mennyire válasz, mert ez végülis van ipadre is:
Xbox SmartGlassSzerintem megbánnád, jó neked az Air.
Jelen állapotban ha csak appokat akarsz használni toronymagasan veri az ipad a surface pro-t.
Ennek nem ez a lényege. -
NGA
addikt
Vegyél egy olcsó 8"-es win tabletet (60e), ezekhez van oem office matricával, aktiváljad a surface-n, és add el a tabletet egy huszassal olcsóbban (40e). De ha gondolod, eladhatom az én office-mat is, még nem aktiváltam :-) Úgysem használom semmire, le is töröltem.
-
legiaap
félisten
Azzal kell hasonlítanom amim van. Ha iPad Air-ről akarok váltani akkor kénytelen vagyok ahhoz mérni. Ezért is írtam le részletesen a szokásaimat.
Amúgy ez most kicsit elazomorít, hogy nincs office hozzá és kell előfizu arra. Nincs benn klavi az Arban, nincs bent office...ez kicsit fura. -
pzstm
titán
rosszul tudod, pár hete frissült. Bringing Office to everyone
Ez már nem az a Microsoft amire sokan gondolnak.

-
Dave™
nagyúr
válasz
legiaap
üzenetére
Előfizetés nélkül max. olvashatsz vele, de nem szerkeszthetsz, ha jól tudom. Ha van előfizetésed, akkor engedi a szerkesztést is. Akkuidőtírtamban pedig ne az ARM-es Air-el hasonlítsd, ez X86. Szerintem egy i5-től ebben a form factorban több, mint korrekt a 8 óra, főleg hogy ennyire univerzális hibrid eszköz. Tekints rá úgy, mintha egyben lenne Macbook Air és iPad Air.
-
pzstm
titán
válasz
legiaap
üzenetére
mert az a tablet változat. Olyan Office jár hozzá, online office-nak hívják, modern app még nincs megírva (iPadre és Droidra van, igen)
Ha sok üzemidő kell akkor Surface2 RT. Nem elsődlegesen tabletként kell Pro3-ra tekinteni

1. Olvastam a tesztben, hogy azért melegszik, de valaki itt írta, hogy nem vészes. Most akkor mi az igazság?
Az alapján ahogy én jelenleg használom az Air-t mire számítsak itt?
ha durván meghajtod jobb hátul, felül érezni a melegedést, de abszolút nem vészes. Normál használat mellett semmi nincs2. Ugyanez a helyzet a hűtéssel. Hallottam már mindent róla, hogy elavult technika, hogy zajos, valaki írta halk. Itt mi a helyzet?
Szintén annyi, hogy maxra játratott procival hallasz nagyon halk levegőpréselést, ha közel hajolsz hozzá...de semmi más nincs
-
pzstm
titán
7. minden héten jön hibajavítás általában. Most tartunk a Win 8.1 Update 1-nél.
havonta, sőt havonta kétszer is jött mostanában firmware update. November óta Update3-nál járunk igazából, csak nincs kimondva

Office pedig nincs benne az árban, max 30 napos O365 trial, de sok helyen most 1 éves O365 bundle-el árulták
8óra körüli üzemidővel kalkulálj

-
NGA
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
Bár nincs Pro3-am, de az alap kérdésekre igyekszem adni a választ:
3. 128 GB-ból 97 GB a szabad. Gondolom itt is le lehet gyalulni a recovery-t és átrakni pendrive-ra, akkor még több a szabad.
4. Az Onedrive-ra menti. Mindent, még a háttérképet is. És mindent visszaállít. Mint az ipad
5. Kevés az app rá ami modern ui-s, de mivel minden x86 app megy rajta, így nincs gond. Ha jól tudom pl a PS még speciálisan is van támogatva.
6. igen
7. minden héten jön hibajavítás általában. Most tartunk a Win 8.1 Update 1-nél.
9. Jár hozzá (de lehet csak az office 365) Én a Miix 2 10-hez kaptam Office H&S 2013-at.
10. igen
11. igen, dlna vagy pl tv-n miracast -
legiaap
félisten
Halihó,
Ma néztem esett a Pro 3 ára kicsit és filózok, hogy lecseréljem az iPad Air-t rá, viszont előbb lennének kérdéseim.
Leírom mire használom most az Air-t és az alapján könnyebben tudtok választ adni.
Szóval jelenleg iPad Air-t a következőkre használom:
- az esetek többségében (50-60%) netezek napi 4-5 órát, ha itthon vagyok akkor ez duplazódhat
- facebook (appal nyilván)
- 4 db email cím folyamatos szinkronizálása
- youtube-ozás
- spotify
- néha egy kis word/excel
- mióta xbox one-om van azóta csak ritkán játszás
Nagyjából ennyi. Amiért vettem anno (appok) az lassan értelmét veszti és sok dolgot hiányolok, amit a Surface pótolhat. Pl. Az egyik ilyen az osztott képernyő.
Az Air-t sosem kapcsolom ki és ahogy használom úgy egész jól bírja az akkuja. Jelenleg 46%-on van és 10 órát használtam plusz 2 nap, 12 óra standby. Szóval nincs okom panaszra. Ha reggeltől estig nyomkodom (100%-ról indúlva) akkor estig persze megadja magát, főleg ha játszok is rajta.
A 128GB-os verziót tervezem venni, ha olyan válaszokat kapok.
Szóval a fentieket figyelembe véve jönnek a kérdések:
1. Olvastam a tesztben, hogy azért melegszik, de valaki itt írta, hogy nem vészes. Most akkor mi az igazság?
Az alapján ahogy én jelenleg használom az Air-t mire számítsak itt?
2. Ugyanez a helyzet a hűtéssel. Hallottam már mindent róla, hogy elavult technika, hogy zajos, valaki írta halk. Itt mi a helyzet?
3. A 128-asnál mennyi szabad helyem lesz első bekapcsoláskor?
4. Backup-ban nagyon erős az Air. Itt mi a helyzet vele? Ha van akkor hova megy? Felhőbe és onnan teszi vissza? Vagy lehet külső meghajtóra?
5. Appokkal hogy állunk? WP-ről tudom mennyi van, de itt nem. A Win 10-el akkor a WP-s appok itt is elérhetőek lesznek?
6. Meg fogja kapni a Win10-ez?
7. Milyen gyakran jönnek frissítések?
8. Majdnem elfelejtettem. Akku. Mit fog nálam összehozni. Tudom sok mindentől függ, de jól leírtam, hogy milyen felhasználó vagyok. Mire számítsak?
9. Office cuccok lesznek rajta ingyen vagy azt külön venni kell?
10. Billentyűzetet jelenleg angolul és magyarul használom. Egy gombbal tudok váltani. Itt is így van? Szavakat tanulja a szoftver?
11. Xbox-al tud kommunikálni? Pl. elindítok egy videót/megynitok egy fotót surfacen azt kitolom xbox-ra?
Azt hiszem egyelőre ennyi.
-
RaiDan
csendes tag
Sziasztok!
Végre megérkezett a Surface Pro 3-am! Nem bántam meg, nagyon jó, gyors és már most imádom. Egy kérdésem lenne: System Recovery Image fájlt hogyan tudok késziteni? Nem kinálta fel az első bekapcsolásnál... Le szeretném menteni a gyári állapotot ha késöbb vmi gond lenne
-
ricsip
addikt
válasz
joebacsi
üzenetére
Az USA-ból nagy vsz-el Frankfurtba fogsz előbb jönni (ha nem tévedek), nem Bp-re, szóval az EU-ba belépéskor a germán vámosok fogják átvizslatni a csomagjaidat ALAPOSAN, nem Bp-re érkezéskor. Doboza (és a számla) ne legyen nálad (vagy dugd el alaposan), akkor nem tehetnek semmit, ezzel mentél ki már Mo-ról.
-
pzstm
titán
-
Fighting
csendes tag
Egy kérdés azokhoz, akik használták mindkét RT-t. Látványosan gyorsabb a 2. generációs az elsőnél, mert gondolkodok egy cserében, és igazság szerint nincs szükségem a Pro3 tudására, bár nagyon tetszik maga a gép. De azért szeretném, hogy az esetleges új azért gyorsabb legyen, mint a jelenlegi RT.
Ha azonban nincs szignifikáns sebesség különbség, akkor maradok a kaptafánál. Hátha jön majd egy RT a Pro3 formájával. 😉 -
joebacsi
csendes tag
Amerikai szürkeimport tapasztalatok? Ugye mindig 2 éves használt ipadnak nézik az sp3at?

-
Gusztáv
addikt
Nem rossz ez a HP gép, csak nem tudom miért szívatják a népet BT-s billentyűzettel, amikor az alján ott a csatlakozó sor.
@Dave: ahogy látom a nagy lelkesedésben még a digi toll tartóját is sikerült reprodukálni, pedig ez a gép nem is támogatja
. Mondjuk az MS célja a Surface modellekkel, hogy utat mutasson a többi gyártónak, szóval valószínűleg nem lesznek morcosak. -
RaiDan
csendes tag
És ez mennyire lehet alternatíva? Az új Broadwell procikról nagyon jókat mondanak:[link]
-
Dave™
nagyúr
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Én is elég sokára találtam, az enyémhez sem volt. Sajnos ahogy nézem azóta sokkal nehezebb lett a dolog. Inkább keress egy sima wacom tollat, olcsóbb és ugyanolyan jó. Csak a törlés funkció és a mágneses rögzíthetőség, amiről lemondasz így.
-
Ganz-[HUN]
addikt
üdv. melyikőtök adná el a Wacom eredeti tollát nekem? és mennyiért?
-
RaiDan
csendes tag
Köszi a válaszokat. Akkor Pro 3 lesz.
-
ArsenalF
aktív tag
Nekem 4 gigás SP2 van, es 10 honap alatt egyetlen egyszer futottam bele olyan uzenetbe h elfogyott a ram. Akkor epp nyiva volt egy Photoshop, es egy adobe FIreworks, mindkettőben több, parezerszer parezres sok layeres fileok voltak nyitva. Persze ezek melett futott a Chrome kb 10 nyitott lappal, egy sublime, utorrent, winscp, posta, és pár Windows Explorer ablak. Amugy ezek mindennap futnak nalam igy egymas mellett gond nelkul. A fő gond igazabol az volt hogy a 80-100 megas PSDket megnyitja ugyan a Fireworks, de sokkal nagyobb memoria igennyel mint mondjuk a Photoshop. Bezártam két nyitott PSD-t es meg is oldódott a problema. Szerintem suman elegendo a 4giga ram is. Persze ez attól is függ ki mire használja

-
Dave™
nagyúr
Csatlakozom emvyhez. Tekints rá úgy, mint egy laptopra. Alapból a Pro 3-at mondanám mindenképpen, de ha kevés a RAM vagy az SSD, akkor nem lesz jó. Viszont nem kevés a 4GB sem, az SSD pedig valamennyire bővíthető micro SD-vel, és szerintem sokkal jobb gép lett a Pro 3 mint az 1 vagy a 2. 2-est már nem is vennék.
-
RaiDan
csendes tag
Sziasztok!
Éppen Surface pro vásárlása elött állok és nem tudok dönteni két modell között. Az egyik egy i5 8gb ram és 256gb surface pro 2 lenne £550-ért, a másik pedig egy i5 4gb ram és 128 gb surface pro 3 lenne £710-ért. Néztem teszteket, videokat, de nem tudok dönteni. Mennyire lenne kevés a 4 gb ram? Mennyivel jobb a nagyobb felbontás és méret? Plusz ugye ott van £150 különbség is... -
Dave™
nagyúr
A cyberportnál van egy akciós csomag a Surface Pro 3-ra, akit érdekel: i5/4/128GB, type cover 3 és egy éves Office 365 előfizetés 1025 EUR. Az utóbbi kettő az ajándék a csomagban.
Ha még nem lett volna.
http://www.cyberport.at/?token=deae2038f374ac8709a31e6dfbf77432&sSearchId=54660e23584ea&EVENT=itemsearch&view=liste&query=surface+pro+3&filterkategorie=&searchbutton.x=0&searchbutton.y=0 -
Fetya__
csendes tag
Sziasztok!
Beléptem a klubba én is egy Pro3-al. Viszont itthon rendeltem, és van egy kis gondom.
A keyboardot magyarra feliratozva hozták, nagyon profin meg van csinálva, csak én régi motorosként az amerikai angolt preferálom. Ha valaki szeretne estleg egy ilyen keyboardot, akkor szívesen elcserélném vele.
Csak az US verzió érdekel, az UK nem.
Priviben keressetek, köszi.Fetya
-
Dave™
nagyúr
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Nem, más technológiát használnak. A Pro 1/2 kompatibilis egymással.
-
pzstm
titán
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
nem
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem, nem futtatnék ilyen appokat, táblaként csak levelezés, böngészés és egyebek, ebben az esetben gondolom a ventilátor is csendben marad. Type Cover-el használom majd én is komolyabb dolgokra, egészen biztos vagyok benne, hogy a videó vágás is simán megy rajta. Köszönöm a válaszaidat

, . Hát ez nekem eddig fel sem tűnt, mondjuk én elvagyok a Posta appal.

. Mondjuk az MS célja a Surface modellekkel, hogy utat mutasson a többi gyártónak, szóval valószínűleg nem lesznek morcosak.