- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beetlejuice
tag
Sziasztok!
En vettem meg FLx kollega Surface 2 + touch type 2 kombojat, ugyhogy beleptem a tulajok soraba. Par gyors eszrevetel.A hardver nagyon igenyes, jo a fogasa, ergonomiailag jol kitalaltak. Nekem nagyon tetszik, hogy nincs benne aktiv hutes, mozgo alkatresz, illetve melegedes. A touch type 2 keyboardon siman tudok ugyanolyan gyorsan gepelni, mint a regi notimon (zenbook). A kijelzo szinten nagyon jo. Ha valakinek Office kell csak a munkajahoz, szerintem ki tud valtani egy notit. A majdnem desktop browser is szuper, olyan dolog amit eddig nem tapasztaltam arm procis tableteken.
Most pedig kovetkezzenek a problemas dolgok.
Eddig a legnagyobb hasfajasom, hogy nem tudok filmet streamelni ra a NAS-omrol. Bar van fizetos mkv player a store-ban, wifin keresztul akadozik, es teljesen elvezhetetlen. Ez azert kulonosen fajo egy 3/4 notebooktol, mert a telcsim is siman veszi ezt az akadalyt. Esetleg ha valaki erre tud valami megoldast, azt nagyon megkoszonnem.A masik problema, hogy szoktam kisebb fagyasokat tapasztalni, amit az asztali windows nem produkal. A browser hajlamos lefagyni, ugy hogy csak a task kilovese segit, illetve a multi-tasking kozben is akadnak ilyenek.
Egyelore ennyi... ha valakinek van tippje a video stream problemara, azt szivesen vennem. Koszi elore is!
-
FLx
addikt
-
Crytek
nagyúr
889-re valaki?
-
FLx
addikt
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
-
bon
őstag
Nem tudom néztétek e a disztributor.hu oldal Surface árait, szerintem pofátlanul magasak.
-
bon
őstag
-
Gusztáv
addikt
Végre én is Surface 2 tulaj lettem
. -
pzstm
titán
-
bon
őstag
Ma végre megérkezett a touch cover 2-öm

-
Crytek
nagyúr
Valaki játszik a Surfac 2 pron?Ha igen milyen játékok futnak rajta rendesen?
-
joebacsi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problemam a Surface Pro 2-vel.
Fejlesztunk egy szoftvert amit ezen a tableten is hasznalunk. Ket masik Win 7-et futtato erintokepernyos szamitogepen mukodik az erinto kepernyon a huzd es ejtsd modszer, kiveve a fent emlitett tabletet. Ha egerrel vegzed a drag and drop-ot akkor rendben mukodik, ha az ujjaddal akkor nem!
Peldaul megnyitva az IE-t egerrel ki tudsz vontatni egy kepet, de az ujjaddal nem! Remelem valamilyen beallitassal / registry kulccsal lehet orvosolni ezt!
Elore is koszonom az otleteket!!!!
Szia,
Ránéztem gyorsan, surface pro 1-en, win8.1 alatt, ie11-nél a profilképedet ki tudom drag&drop-olni egérrel, viszont se ujjal, se ceruzával nem megy.
Gyors google után feltételezem a megoldás a progitokra az "MS Gesture object" lesz:
"You'll need to use an MSGesture object to be able to support drag and drop via touch events."Élő demó, megy szépen a multi-touch is (elég durván, pl 4 képet is tudtam párhuzamosan ráncigálni):
[link] -
SuperMario
tag
Ha valakit esetleg érdekel, 32GB-os Surface $200 a Black Friday keretében.
-
FLx
addikt
Sziasztok!
Fejlesztunk egy szoftvert amit ezen a tableten is hasznalunk. Ket masik Win 7-et futtato erintokepernyos szamitogepen mukodik az erinto kepernyon a huzd es ejtsd modszer, kiveve a fent emlitett tabletet. Ha egerrel vegzed a drag and drop-ot akkor rendben mukodik, ha az ujjaddal akkor nem!
Peldaul megnyitva az IE-t egerrel ki tudsz vontatni egy kepet, de az ujjaddal nem! Remelem valamilyen beallitassal / registry kulccsal lehet orvosolni ezt!
Nem gondolom, hogy Surface specifikus dolog, Windows 8 teljesen máshogy kezeli az érintőképernyőt mint a Windows 7.
-
cog777
őstag
Sziasztok!
-
WinPho
senior tag
-
pzstm
titán
-
NGA
addikt
-
=WiNTeR=
senior tag
-
NGA
addikt
Na megtapiztam egy T100-at. Sajnos kidolgozásban, képminőségben nagyon messze van a Surfacetól. Így nem cserélem le rá.
-
Lall
veterán
-
pzstm
titán
Valaki mintha nemrégiben itt akart volna jó áron Surface2-t venni...nem tudjátok ki az?
(nem, nem adom el az enyémet, továbbra sincs semmi bajom vele
) -
Georgexy_hun
tag
-
FLx
addikt
-
pzstm
titán
-
FLx
addikt
Sziasztok!
Rendeltem egy Surface 2 Pro-t és az érdekelne, hogy lehet-e saját wint telepíteni rá (van hivatalos win 8.1 pro-m), valamint partícionálni, hogy a rendszer külön legyen az adatoktól?
Értem ezt technikailag és garancia ügyileg.Köszi.
Üdv.
Lehet, de azért érdemes meghagyni a gyári recovery partíciót.
-
pzstm
titán
Sziasztok!
Rendeltem egy Surface 2 Pro-t és az érdekelne, hogy lehet-e saját wint telepíteni rá (van hivatalos win 8.1 pro-m), valamint partícionálni, hogy a rendszer külön legyen az adatoktól?
Üdv.
persze, lehet

-
Georgexy_hun
tag
Sziasztok!
Üdv.
-
WinPho
senior tag
http://m.youtube.com/watch?v=wG1b0yBJHLM A következő "RT halott" topikra csőre töltve!

-
=WiNTeR=
senior tag
Amennyiben 8.1 preview-ről lett updatelve 8.1-re a surface rt (sajnos nem tudom, hogy 8.0-ról vagy PV-ről lett-e a sajátom), akkor honnan tudhatom meg, hogy kell-e a wifi-s registry átírásos dologgal foglakoznom, vagy azóta már Windows Update keretében megoldották (konkrétan erre gondolok)?
-
FLx
addikt
-
pzstm
titán
-
WinPho
senior tag
Karácsonyi szezonra várható valami leárazás?

-
bon
őstag
-
FLx
addikt
-
WinPho
senior tag
Milyen gépelni billentyűzet nélkül Officeban? Valaki valami őszinte tapasztalat?

-
FLx
addikt
-
NGA
addikt
Chuck Norris Commodore basicben nyomja a Surface RT-n

-
bendzso
senior tag
Sziasztok, egy elég furcsa problémában szeretném a segítségeteket kérni, vettem tegnap egy bluetoothos fejhallgatót, és amikor zenét hallgatok vele a Surface Pro-ról, akkor rettentően lelassul a wifis net. Ha szüneteltetem a zenehallgatást, de csatlakoztatva marad a fejhallgató, akkor minden rendben van. Reseteltem már a fejhallgatót is, meg a Surface-ről is kitöröltem az eszközkezelőből, illetve a BT drivert is újratelepítettem, de nem javult meg a probléma. Valakinek van valami ötlete, hogy mit lehetne tenni?

-
bon
őstag
-
FLx
addikt
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
pzstm
titán
-
bon
őstag
Végre megjött a Surface 2-öm, így már én is beléptem a Surface-t használok táborába

-
WinPho
senior tag
-
Gusztáv
addikt
Köszi, sajna céges a dolog, így kicsit korlátozottabbak a beszerzési források. A disztri meg rém töketlen, vagy csak magasról tesz az egészre (bár ezt szerintem nem merné megcsinálni a céggel, akitől rendeltem).
-
pzstm
titán
Igen, rendeltem egy 32GB-os Surface RT-t, ami kb aznap összefosta magát amikor megkaptam. Azóta húzódik a gariztatás, a cucc visszament a disztribútorhoz, aki ült egy ideig rajta, majd jött, hogy akkor cserélik. Aztán, hogy sajna már nem forgalmazzák, de még van 64GB-os belőle, legyen az értékegyeztetéssel. Erre én mondtam, hogy köszi, de az nem kell, adjanak inkább egy Surface 2-öt. Viszont pillanatnyilag abból is csak 64Gb-os van raktáron, olyat meg megint nem akarok.
Szóval kezd az egész egy szép nagy szopóhengerre hasonlítani, ha nem tetszene annyira a Surface, rég visszamondtam volna az egészet.
Bécsben több boltban is van azonnal átvehető Surface2 üzenem nekik

-
Gusztáv
addikt
Igen, rendeltem egy 32GB-os Surface RT-t, ami kb aznap összefosta magát amikor megkaptam. Azóta húzódik a gariztatás, a cucc visszament a disztribútorhoz, aki ült egy ideig rajta, majd jött, hogy akkor cserélik. Aztán, hogy sajna már nem forgalmazzák, de még van 64GB-os belőle, legyen az értékegyeztetéssel. Erre én mondtam, hogy köszi, de az nem kell, adjanak inkább egy Surface 2-öt. Viszont pillanatnyilag abból is csak 64Gb-os van raktáron, olyat meg megint nem akarok.
Szóval kezd az egész egy szép nagy szopóhengerre hasonlítani, ha nem tetszene annyira a Surface, rég visszamondtam volna az egészet.
-
pzstm
titán
-
Gusztáv
addikt
Surface2+Type Cover2+32GB SD kártya+25EUR Windows Store levásárolható kártya
Eléggé kihagyhatatlan ajánlat, mondjuk Ausztriában vagy Németországban élő ismerős kell emlékeim hozzá (szerintem nem szállítanak kishazánkba)
Ez tényleg nem semmi, talán MS végre rájött, hogy csak egy jó árral lehet egy ennyire beállt piacra betörni. Nagyon jó kis cucc ez a Surface, kár hogy csak elméletileg vagyok 6 hete Surface tulaj
. -
pzstm
titán
Surface2+Type Cover2+32GB SD kártya+25EUR Windows Store levásárolható kártya
Eléggé kihagyhatatlan ajánlat, mondjuk Ausztriában vagy Németországban élő ismerős kell emlékeim hozzá (szerintem nem szállítanak kishazánkba)
-
WinPho
senior tag
-
pzstm
titán
-
WinPho
senior tag
-
pzstm
titán
-
WinPho
senior tag
-
pzstm
titán
-
WinPho
senior tag
-
pzstm
titán
-
FLx
addikt
-
pzstm
titán
-
FLx
addikt
-
WinPho
senior tag
-
pzstm
titán
-
WinPho
senior tag
Azóta sok app kijött ami nekem must have.
8.1 az új IE-vel eggyel jobb lett.
Új tegra4 priocival talán már értelmes sebessége is lesz.
Melegedést meglátjuk.16:9 most se tetszik, de egy próbát megér 150 dollárért. Amúgy, ha nem veszem meg, akkor nem tudok róla véleményt mondani, látatlanban meg nem szokásom ítélkezni.
Hol szerzel te 150 dodóért Surface 2-őt?

-
FLx
addikt
Mivel amikor teleirkáltad az ipad topicot, hogy mennyire szar, megkérdeztem mi az ami miatt szerinted szar a surface, és lecserélted az ipad 4-re, az azóta sem változott meg, igy ezért irtam amit irtam, hogy nem hinném, hogy most ezt megtartanád:
- 16:9 képarány
- csak metros appok futnak rajt, és az is kevés
- böngészésre azt irtad kuka
- pár óra játék után szétmelegszik
- úgy jellemezted, hogy egy kacat termékEzek után mi történt?
Azóta sok app kijött ami nekem must have.
8.1 az új IE-vel eggyel jobb lett.
Új tegra4 priocival talán már értelmes sebessége is lesz.
Melegedést meglátjuk.16:9 most se tetszik, de egy próbát megér 150 dollárért. Amúgy, ha nem veszem meg, akkor nem tudok róla véleményt mondani, látatlanban meg nem szokásom ítélkezni.
-
danilla
őstag
Mivel amikor teleirkáltad az ipad topicot, hogy mennyire szar, megkérdeztem mi az ami miatt szerinted szar a surface, és lecserélted az ipad 4-re, az azóta sem változott meg, igy ezért irtam amit irtam, hogy nem hinném, hogy most ezt megtartanád:
Vannak akik szeretik a saját idegeiket (feleslegesen) borzolni.

-
NGA
addikt
-
FLx
addikt
-
=WiNTeR=
senior tag
-
NGA
addikt
15% HD filmnél a prociterhelés. Ezt is úgy irom, hogy mellette hd film fut a fél képernyőn.
-
NGA
addikt
Nekem surface rt van, azaz az első. Simán ver minden tabletet, amivel eddig dolgom volt. 4 magos, 2 giga ramos, a 8.1-el hasit rendesen. Ez nem dualcore kinai dzsunkatablet.
-
=WiNTeR=
senior tag
Nekem is egy szuperjó dzsunkám van, csak a multitask már megkínozza.

Arra lennék igazából kíváncsi, hogy mikor a Surface-en fél képernyőn mondjuk egy HD film megy, a másikon meg böngészek, akkor mennyire marad gyors a rendszer. -
WinPho
senior tag
Osztálytársaim nagy részének mezei dzsunkatablettjei vannak...Láttam mire képesek. (Illetve főleg azt, mire nem!
) Magyarul, ha van fölös fél órád, míg kétszer újraindul mire belép a főmenübe, sok szerencsét! 
-
=WiNTeR=
senior tag
-
NGA
addikt
mobile.hd fizetős, de tökéletes mindenben nekem
820 FLx: Már másodjára járod ezt az utat, neked nem való a winrt. Jobban jársz az ipaddal.
-
pzstm
titán
-
=WiNTeR=
senior tag
Üdv népek!
Érdeklődnék, hogy van valami (elsődlegesen ingyenes) videólejátszó app RT-re, ami tudja kezelni a feliratokat és a több hangsávot MKV-nál? -
FLx
addikt
-
Zolexx
aktív tag
-
FLx
addikt
-
pzstm
titán
-
FLx
addikt
-
pzstm
titán
Surface 2 (32 GB) USA eladó. Érdeklődés: dotneteer@hotmail.com
Első generációs Touch cover van hozzá.
-
pzstm
titán
Surface 2-n tán battery life improvement is van...hihetetlen számomra

-
pzstm
titán
-
FLx
addikt
Addigis, amíg elkészül az összefoglaló, lenne néhány kérdésem.
Magyat nyelvet és magyar billentyűzetet be lehet rajta állítani?
A követésvédelem mennyire hatékony?
Adblock hozzáadása az IE-hez megoldaható?
A touch cover-nél csak hozzá kell érni a betűkhöz, mint egy érintőkpernyőnél, vagy egy kicsit meg kell nyomni?
A touch cover 2-nél gépelés közben 'csattognak' a billentyűk?
Próbáltál már esetleg stylus-t használni hozzá?Egyelőre ennyi...

Köszi
Type covernek van egy kis hangja, de nem vészes. Stylus kell akkor a Pro verzió, ehhez csak ugyaolyan borzalmas kapacitíc ceruzák annak, mint egy telefonhoz, vagy iPad-hez.
-
h.robert
csendes tag
Persze, már az előző generáción is be lehetett.
Elég jó, használom (anti-gugli van berakva)Ad-block tudtommal nem telepíthető de majd megnézem
Touch cover-nél és Cover2-nél is emlékeim szerint nyomásérzékeny a dolog, finom nyomás kell neki. WP-hez hasonló kattogó hangot a Surface ad ki, nem a billentyű. (On-screen keyboard esetében is az van, hogy ugyanolyan kopogó hang van mint WP-nél)
Touch Cover2-t még nem próbáltam amúgy.
Stylust nem használtam.Köszi!
-
pzstm
titán
A touch cover-nél csak hozzá kell érni a betűkhöz, mint egy érintőkpernyőnél, vagy egy kicsit meg kell nyomni?

Köszi
Persze, már az előző generáción is be lehetett.
Elég jó, használom (anti-gugli van berakva)Ad-block tudtommal nem telepíthető de majd megnézem
Touch cover-nél és Cover2-nél is emlékeim szerint nyomásérzékeny a dolog, finom nyomás kell neki. WP-hez hasonló kattogó hangot a Surface ad ki, nem a billentyű. (On-screen keyboard esetében is az van, hogy ugyanolyan kopogó hang van mint WP-nél)
Touch Cover2-t még nem próbáltam amúgy.
Stylust nem használtam. -
h.robert
csendes tag

Köszi
-
pzstm
titán
-
h.robert
csendes tag
-
NGA
addikt
-
pzstm
titán
-
NGA
addikt
Ha valakit érdekel 64-es rt, privizzen, tudok egyet.
-
WinPho
senior tag
-
pzstm
titán
Surface2 tapogatás és találkozó
Mindenkit nagy szeretettel várok.

Surface egy tulajok is jöhetnek, s persze nem baj ha ahozzák a kis masinát is

-
bon
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- iPad 10.gen 10.9 2022 256GB WifI+CELLULAR Szürke szinben , Használt, garanciával, üzletből
- Karcmentes Apple iPad Pro 11" M1 (2022) WiFi + Cellular - 91% + Apple Pencil 2
- Logitech Folio Touch Air 11"(M2, M3), Air (4. 5.gen) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- Slim Book Cover Keyboard for Tab S9 Ultra & Tab S10 Ultra
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- IFixIt iOpener Toolkit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eddig a legnagyobb hasfajasom, hogy nem tudok filmet streamelni ra a NAS-omrol. Bar van fizetos mkv player a store-ban, wifin keresztul akadozik, es teljesen elvezhetetlen. Ez azert kulonosen fajo egy 3/4 notebooktol, mert a telcsim is siman veszi ezt az akadalyt. Esetleg ha valaki erre tud valami megoldast, azt nagyon megkoszonnem.

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

.