Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Fotók, videók mobillal
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
legiaap
üzenetére
jah nem úgy gondoltam, azt akartam kifejezni, hogy ők gondolják így, sorry ha félreérthető voltam, no offense egy pillanatig sem

tudom nem érint mint fogyasztót, de iPad és Droidra már több API van mint a fiatal WinRT-re, így Win10-ig nem lesz modern appos Office kiadva, viszont szeretnék ha minél többen Ő termékeiket használnák, s emiatt van az, hogy kiadták iOS-ra és droidra
ha nem kellene munkára tablet és szemtelenül olcsón adnának egy AIR-t, akkor könnyedén tudnék váltani, muiután outlook.com kezelés, OneDrive és Office is van rá, könnyedén tudnék úgymond költözni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest