- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Beszállok én is az ajánlásba
Van 2, különböző méretű objektív tokom. 2 féle képpen nyitható, hogy melyik módon egyszerűbb kivenni belőle az obit. Oldalán keskeny zseb, pl obi sapkát megőrzi és törlőrongyot is lehet benne tárolni. Tetején fül egy akasztónak (karabiner).
A vázhoz elég egy kisebb táska, vagy kisebb táska betét.
Ezeket egy hagyományos túrazsákba oda teszed, ahova akarod.
Az obi tokot kiteheted övre, zsákra, hogy kéznél legyen egy cseréhez, de ha éppen közlekedsz, akkor jobb becuccolni a zsákba mindent.szvsz
Nekem is volt hasonló gondom, hogy a fotós táska kevés volt mindenhez. További, bazi nagy fotóstáskát meg már nem akartam venni. Túrazsák is van, amiben a kaja, ruha elfér, de nincs fotós cucc kialakítás, ezért kellenek az obi tokok és a váznak valamilyen védelem (de volt, hogy a váz egy obival a táska tetjében egy pulcsiban volt és mellette az obitokok. Ezzel lehet variálni)
-
Lassú Víz
addikt
Van egy Case Logic táskám, amit övre is lehet fűzni, meg egy levehető vállpánt is van hozzá. A két oldalán zippzáras zseb, elfér benne pótakku, lenspen, FL-LMx vaku, akár egy kisebb obi. A fő zsebbe pedig egy E-M1 markolat nélkül akár egy 14-150-nel.
Ezt úgy vettem, hogy vittem magammal a boltba a cuccot, amit bele szántam, és próbálgattam.
Ez a kis táska felkapcsolható a túra hátizsák vállpántjára elölről, és a derékpántnak csak annyi a szerepe, hogy a kamera ne lengjen menet közben. Nem teherhordó. Mivel hasi-tasi szerűen könnyen hozzáférhető a kamera gyorsan elővehető és elrakható. A "beöltözés" kényelmetlensége bőven megtérül menet közben.
-
Off persze, de akinek van fotós cucca, az szokta hurcolászni is, így láthat új szempontokat táska ügyében.
Jogos, amiket írsz, főleg annak fényében, ha az emberk megszokott valamit, abból nem akar engedni.
Egyébként túra ügyileg biztos nagy hiba, de én a derékpántot nem is használom, le van cserélve egy sima keskenyre, ha kényszerből kellene. -
Mi az ami miatt neked fapados? Nyilván nem többnapos túrára való, arra kicsi. Tele van kis rekeszekkel, kívül is egy halom rögzítési pont és esőhuzat. A hát hálózását írtam, de egyébként nagyon jól variálható.
Bár az újabb verziói nem tetszenek már annyira.
Az a biztos, ha szétnézel.
Ja, és most decemberben egy óriásit seggre ültem jégen. A gyári merevítések + a drón köré gyárott védőkeret miatt semmi sem sérült.#103913 ROBOTER:
Már nagyon jók a telefonok, főleg amiknek legalább 1/1,5"-os a szenzora. A DNG-k azért elég jól püfölhetők, nekem egy Moto telefonom van, de a gcam-ot használom, megtáltosodtak vele a rawok. -
Tizeniksz éve átmentem ezeken a dolgokon.
Sokan elfelejtik, hogy a túrázás nem egyenlő a kis dombidombi sétákkal.
Túrázásra egyszerűen minden hulladék volt, így maradt a Lowepro Flipside 400AW.
Ez a hát felőli oldalon nyitható,
Jó sokáig bírta is, aztán megcsíptem még egyet. Belül jól át van rendezve, hogy a ruhák mellett pl. a Krivánra 3,75l vizet is vittem benne.
A fotós cucc: E-M5 mk3, Pana 14-140, Laowa 7,5. + DJI Mini 3 Pro + távirányító.
Ha könnyebb a terep, előveszem a gépet, ha keményebb, akkor megy a táskába.
Ugyanilyen stílusú táskából van egy kisebb és egy nagyobb is, de szinte mindig ezt a 400-ast viszem magammal.
(Ha érdekel, Bp.-en meg is nézheted élőben is őket)
Egy dolog nincs: háttól eltartó hálós rész.+ infók, már korábban leírtam itt: [link]
-
Throme
veterán
Amiket én olvastam a neten ott a Peak Design gyorskioldós kamera rögzítők (vagy hasonló kivitelű) esetén történt.
Nikon vázakat és az EM10-et vállpánttal hordtam, szintén az állványmenethez volt rögzítve, csak ugye ez lóg, míg a PD megoldásnál gyakran kb 90 fokban a szíjra, hátizsák hevederre...stb van rögzítve.
Szóval lehet tudnám az EM5 esetében is használni a vállpántot, de jobb a békesség.
Mostani nyak és csuklópánt a váz nyakpánt szemekbe vannak befűzve és van rajtuk ez a gombos gyorskioldó lehetőség.
A legnagyobb súlyt a váz + 75-300 obi adják, ezt meg elbírja majdnem minden.Kíváncsi lennék az OM5-nél ezt a részt vajon megerősítették, vagy tényleg lemásolták 99%-ban (1% a logo
) az elődöt?
-
Throme
veterán
Patona-hoz nem volt még szerencsém, valami jupido, vagy mi a fene volt és elkezdett púposodni.
Még az EM10 mk2-höz kerestem pótaksit, aztán az eset után vettem egy gyárit.Az EM5 mk3 akksija is ez (valszeg az OM5-nek is), amiért szidták is az oly-t, mert az elődökben combosabb van, viszont nekem szerencsém van vele, így már van 3 akksim.
Írták más fórumban is, hogy ha már veszel egy vázat drágán, akkor az eredeti akksi ára - ehhez képest - nem olyan vészes és kár kockáztatni.
Nem foglalkoztam vele, mindaddig, amíg majdnem megjártam (beszorult a vázba az utángyártott akksi kissé) ....
Persze sokan vannak, akiknek nem volt még rossz tapasztalatuk utángyártottal.Rajtad áll melyik tábort választod
-
i400
senior tag
Grat a géphez! Nekem egy Löwepro TLZ táskában van, az első zsebbe elfér még 2 pótakksi meg apróságok, a gép meg markolattal is kényelmesen elvan belül. Övre rögzíthető, de van vállpántja is. Véletlenül került hozzám, az elején nem is igazán használtam, de aztán megszerettem.
-
Throme
veterán
Pótakksival készülj a túrára, mert rengeteg képet ehet ott lőni.
Általában sopánkodnak az emberek, mikor meghallják, hogy műanyagból van az EM5 mk3/OM5, de kézbe véve már nem érzik parának.
Egyedül a hátsó "markolatról" jött le a kis gumi borítás.
Aztán láttam egy Rob Trek videót, amiben ő is úgy használta, hogy az már nem volt rajta
Az állvány foglalat kiszakadás sem biztos, hogy jelentkezne, de azért érdemes elkerülni. Olcsón rendeltem gyorskioldós vállpántot (mármint nekem gyors kioldós, nem magától).
Sok sikert az új szerzeményhez! -
Tin_Shield
őstag
Tök jó kis gép a PM2, sajnálom is, hogy gyártók kukázták ezt vonalat (a Pana GM-et), de azért nagyon nem egy kategória az EM5II-vel. Persze a szenzor ugyanaz, szóval ha nem használod ki amiben a nagytesó többet tud, akkor valahol érthető, a nettó végeredményben nem lépsz előre.
-
Throme
veterán
Makrót megoldottam nisi (asszem ez a márka) előtét lencsével (+ 2 adapter gyűrű, hogy bármelyik obira felmenjen). Szerintem korrekt a minősége.
Biztos fasza az oly 60mm makró, de így 12-300mm-ig le vagyok fedve makróval.
Már az oly 60-as ára is elszállt. Elengedtem, ahogy a többi obit és vázat is. -
Grillo
őstag
Pana vonalon a G9 mellé van egy 14-140 és egy 100-300 obim, ezzel kb lefedem a dolgokat, bár én amúgy is ritkábban használom a széles látó oldalát. A 60-as oly macrora nekem is fáj a fogam, van egy 40-es TTartisan macro üvegem, de az MF, bár jó éles, és nem macroként használva is jó.
Most van még pár obi mindenféle okokból (14-43, 45-150, 8, 25, 12-60), de a fenti kettőt használom az idő 95 százalékában. -
hotkar
senior tag
Szia!
1 szavazatot adnék a 14-150-re. 8 éve vettem használtan még az I. sorozatút. Kicsit gyerekjáték kinézete van, de könnyű, viszonylag kompakt, és a képminőség is rendben van. Városi turista vagyok, szinte mindenhová azt viszem. Néha mellédobom a Pana 20/1.7-et, vagy ha nagyon sok beltéri fotó várható, akkor az Oly 12-40/2.8-ast.
-
jaanoo89
aktív tag
12-50-t szerintem hagyjad, a 20 és 45-ös fix után elsírnád magad. Kevés objektív van, amit nem találok igazán korrektnek itt, a 12-50 köztük van. Nem azt mondom, hogy totál használhatatlan, de akkor már pana 12-60. Egyébként a macro funkcióját se igen használnád szerintem, nem túl acélos.
Úgy gondolom a 12-32 ára mellett nem kérdés, hogy a 14-42-es kiteket hagyni kell, mert az ekv. 24 vs 28 nem mindegy, míg a másik vége nem nagy szám egyiknek se. Kb. 25mm-ig jók ezek a kitobik, nem nagyon tekernéd 42-ig el, mert szerintem nem ízlene, meg ahogy írtad, van neked 45-ös fixed és azt is ritkán használod.
Ha tovább szeretnéd tekerni 12-60, ha viszont ritkán, akkor a 12-32 és a 45-ösöd teljesen jó.
UI.: a 60-as macro szuper!! Nekem csak az marad meg, illetve a 12-32, jó páros.
-
-
-
.mf
veterán
Férfiként nem baj a növekvő kínálat
Szülőként viszont jó kis balesetFED: az elég vadnak hangzik... kíváncsi leszek, hogy meglépik-e. Nem lepne meg, ha egy kevésbé extrém 21-70 + gyári UWA ( --> 18 vagy 16) előtét verzió lenne a végleges, hogy a vásárlókört kicsit bővítsék. Bár ha tényleg az a cél, hogy "those three new Nikon models will be marketed as "always in your bag" and will be targeted for advanced/semi-professional photographers", akkor akár még el is tudom képzelni.
Peat: ahogy FED is írta, ott a Pana FZ1000 is, hasonlóan 1" szenzor és 25-400 f2.8-4, míg ennek a 24-500-en a legtágabb rekesze f2.8-5.6, és még azt se tudjuk, milyen hamar ugrik f5.6-ra. Tehát kb FZ1000-nél kicsit nagyobb méretre számítanék.
-
MC Pite
veterán
Pontosítsd a makrót... közgyűrűvel (a fixek leginkább?) piszok kicsi használható fókusztartományod lesz (nálam a zoomokkal is csak pár centi) és közelebb viheted jóval a gépet a témához. A raynox meg főként nagyít.
Nem mozgó dolgokra, minél olcsóbban közgyűrűt vennék. Raynoxot ha ha pl bogarásznék virágon (vagy döglött lepkét fotóznék). Ha a téma mozoghat 10-100 centi között és türhető af is kell, akkor meg makróobi lesz csak jó...
-
.mf
veterán
"talán 3(?) éve a 23-as szintén IPS DELL már 60 körül volt. (Monitorguru/Oázis)"
Pont az U2311h-ra gondolsz, amiről beszéltem.
k!ng: "Hat 50-ert nekem ez nem tunik draga vetelnek, hogy oszinte legyek. A flickr-on nezegettem a kepeket vele es kifejezetten tetszettek."
Aztán tegyük hozzá, a hogy a 20-as meg használtan 70 vagy akár 65, és f2.8 helyett f1.7, és már nyitva is elég éles.
Eperkutyus: "Urak, bárhogy bújom a kézikönyvet, nem nagyon jutok előrébb alábbiakban.."
Pedig biza benne van, és annyira nincs is eldugva, első penemen könyv nélkül egyből megtaláltam, csak végignéztem a képbeállításokat a Menü alatt. Meg lehet adni az auto min. ill. max-ot.
Néha lövök iso100-on, ha nincs sok csúcsfény, kicsi a dinamika. A zaj és az átmenetek tényleg simábbak lesznek. De csak ritkán, többire marad a 200.
A fájlszámozás más, az a P<hónap><nap><sorszám>-ot változtatja. Ha két (Oly) vázat használsz, akkor lehet az egyikből 100 másikból 101. Egy gépen belül több mappa tudtommal nem lesz.Jjeahh: "fórumon meg olyant ajánlottak, ami alaposan túllő a keretemen, és kijelentették, hogy az alá nem érdemes menni, így inkább nem folytatom, nem akarok vitát
valszeg valami jobb kijelzős laptop lesz"
Értem én. Szóval most szívattad meg magad Panával, ráéreztél az ízére, és most egy még nagyobb szívást akarsz magadnak.
1.) NEM kapsz jobb kijelzős laptopot, főleg nem olcsón. Mind gagyi TN, még a desktopos TN-eknél is rosszabb minőségben.
2.) 15"-es kijelzőben nem lesz köszönet. Vagy veszel a laptop mellé egy rendes kijelzőt?
3.) Laptopokat alacsony fogyasztásra hangolják, tehát a teljesítményt áldozzák be méretért és fogyasztásért. Tehát hasonló áron gyengébb lesz, sokkal.
4.) Kinyitod a szád, megmondod, hogy az ajánlott konfig biztos szép és jó, de a keret x, jelenleg ilyen vas van, ennél bármi jobb, kéne egy IPS-es monitor min. 21" és egy normális gép legalább 4 GB RAM és keretbe még beleférően erős proci, akár új, akár használt. Már egy magas órajelű 2magos i3 vagy akár Pentium verziója is jókora előrelépés lehet, ha 4magos nem fér a keretbe, és azok tíz-tizen-huszonk mindössze.
Ha magyar bolti új árakat nézem: G3220 14k, lap 13k, 2x2GB RAM 12k, 1TB lemez 13k, rendes táp 9k, ház 7k, ODD meg 4k. Dell U2312HM 23" IPS 48.5k vagy S2240L 21.5" IPS 46k. Össz 120k alatt vagyunk, és ezek új darabok - használtan jobb darabokat is kifoghatsz kevesebbért. -
.mf
veterán
Vagy nagykabát zsebe, csak GM1 + Oly Lens Cap-nél többet ne vigyek magammal?
Nem lenne rossz amúgy az a Lp Nova AW1, ami van, ha
- a belső része 1-1.5 cm-rel vékonyabbra / alacsonyabbra lenne méretezve, és
- a vastagságát nem növelték volna még tovább az elejére helyezett, egymást átfedő zsebekkel... mert nem elég, hogy az eleje alsó bő felén is kidomborodik egy zseb, a tetejét záró csatos flapni erre ráhajló részében is van egy zseb, és ahol ez a kettő átfedi egymást, az a legvastagabb pontja. Mehetett volna egy kisebb zseb (pl. akkuknak) átellenesen belülre (o/evf-es gépeknél azon a részen úgyis csak üres hely van), valamint két további zseb a két oldalára, vagy esetleg még a táska aljára is ritkán használt lapos cuccoknak (bár asszem ennél pont van valami zseb az alján... talán az esőhuzat).A másik még, amit hiányolok sok mai válltáskából, hogy nincs övbújtató, pedig miből állna. Nem azért, hogy övön lehessen hordani, hanem hogy rögzíteni lehessen. Utálom, ha lehajolok és elkezd himbálózni, nekiütődik valaminek.
Pollai: sajnos megvan azoknak is a hátránya, pl. nem túl időjárás-állóak, vagy az, hogy a legtöbbnek középen van a zipzára, így kényelmetlenebb ki- vagy berámolni nagyobb tárgyakat (vázat).
Ezek között nincs megfelelő méretű? -
rbalint88
addikt
-
.mf
veterán
Kösz a tippeket!
Pilis-tető is jó lehet, nem tudom, még nem hallottam róla. Amúgy hasonló légvédelmi állások HHH-en is vannak, csak ott még erős a város fénye. Érdekesnek érdekesek, de nem emelkednek nagyon ki a földből. Meg egy templom- vagy várromnak, ahol még jelentős falrészletek megmaradtak, más a kisugárzása, hangulata is. S pont ez lenne a tervezett kép mögött a koncepció: egy letűnt korszak örzője (vár / templom), mely mellett már elhaladt az idő (csillag-csóvák), de még lassú pusztulásában (rom) is őrzi méltóságát és pompáját (legyenek még szép, ép falrészletei).
Meg kaland, lehet oblivionosdit játszani
Olyan helyeket keresek, amik bár távolabb vannak lakott területtől (és nincs mindent elvakító díszkivilágításuk, á la Zsámbék), de mégis jól megközelíthetőek, egészen közelig vezet lehetőleg aszfaltozott út. Sportmotor nem igazán terepre valóén meg lusta disznó vagyok és a motoros csizmám sem gyaloglásra tervezték: járni kényelmetlen, merev, alig pár km után vízhólyagok, meg könnyen beázik alulról is.
A lakott területtől távoli részre: ennél kicsit összetettebb, nem csak a távolság a lényeg, mert egy síkságon messze is látszanak a fények, egy völgy viszont el lehet annyira zárva a pár km-re lévő kistelepüléstől, hogy már alig van hatása. Most sajnos nem ugrik be, de valahol nemrég láttam (lehet, hogy innen indulva? Úgy rémlik, hogy akkor is égbolt-fotók meg Korcula meg hasonlók volt a téma) egy asztrofotós blogot vagy fórumon bejegyzést, ahol volt néhány jól bevált "sötét" és szép / tiszta égképű hely, valamint egy térkép, hogy az ország egyes pontjain mennyire tiszta az ég. Bp-hez a legközelebb a Börzsöny ilyen. A kemencei erdeit utat valamelyik hétvégi éjszakán meg is tervezem látogatni, de kéne valami érdekes, fix földfelszíni extrát is belekomponálni a csillagok forgatagába.
Erzol: mentem már el sokszor mellette, de még közelebbről nem néztem meg. Egy tó vízfelszínén tükröződő csillagos égbolt is jól hangzik. A sátrazás nem szempont, mivel elég közel van és jól bírom az éjszakai fennlétet; viszont a horgászjegyet kifizetni érte... inkább keresek valami más vadregényes nem-horgász tavat
-
.mf
veterán
Nézd, neked kell tudnod, hogy mi kell, mire kell, melyik szimpatikus
Mi max. csak tapasztalatokat, tanácsokat tudunk megosztani.
Nálam a bevált felállás:
a.) közepes: Lowepro Nova AW1
b.) full: az a.) + övre akasztott plusz-obi + övön lapszűrőtáska + háton állvány
c.) full-extra: hátizsákban még pár cucc, lámpa, víz, élelem, stb hosszabb kintlétre
d.) kompakt: egy (övtáskákhoz mérten) nagyobb sima övtáska.Mint látod, nálam is ott a d verzió. Ugyanis a Nova AW1 ugyan fotóstáskák között és befogadóképességéhez képest (egyszerre bele tudom passzírozni szinte a teljes m4/3 cuccom: EM5, 14-140, 12-32, 7.5, 17, 20, 25; ha -1 vagy -2 obi, akkor már kényelmesebben férnek el) elég kompakt, de mégsem mondható kicsinek. Amit kinéztél táskák, csak kicsivel kisebbek.
Szóval a Nova helyett néha csak az övtáskát viszem. Abba is belefér az EM5 állítva rajta vagy a 12-32 vagy 20-assal plusz még 1 obi, bélés nélkül EM5, 12-32, 20, 14-140-II mind belefér (bár passzentos), első zsebébe pedig pótakku és lenspen. Ellenben nem ad sok védelmet, épp most készülök valami bélést beleszabni; és a középen átfutó zipzár és állított gép miatt nem is olyan praktikus a gép ki-be, mint a másiknál -- de hát ez a méret ára.Szóval ha a hátadon úgyis lesz már egy nagy hátizsák, és csak pár fotóscucchoz (csak 1-2 kisebb obi) minél kisebb táskát keresel, még lehet kisebbre fogni.
-
.mf
veterán
1.) Mivel kitobival mélyebb, mint magasabb, így egy kisebb toploadert mondanék, ami félvállas, vagy hosszabban lelógós, de övvel rögzíthetős, hogy ne himbálózzon lehajoláskor. A toploaderekkel sokkal könnyebben hozzá lehet férni a géphez. Egy övtáskába állítva lehet csak betenni, így pancake obikra (a 12-32 és új 14-42-est leszámítva pár fix) vagy korlátozva.
Lowepro Rezo?2.) 14-42 helyett fix 14-gyel a rugalmasságot veszted el. 14-es általános felhasználásra túl széles, akkor már inkább a 20-as -- élesebb, fényerősebb is. Ha minimális méretre kéne fognom, akkor helyedben a 14-42-vel és egy 20-assal mennék túrázni (plusz pótakku és mikroszálas törlő és/vagy lenspen), ez már egy elég hadrafogható duó. Esetleg egy TCON, ha a 42 vég kevés lenne, illetve MCON előtétlencse (vagy egy jelátvivős makrógyűrű), ha pár koca-makrót is lőnél természetjárás közben.
Ha állatokat, madarakat, távoli épületeket is szeretnél, akkor a 40-150-esre is szükséged lesz, az viszont már jelentősen megdobja a pakk méretét.xedos: ne feledd, hogy a csúcskompakt fényerős tele vége nem fényerősebb, ha a szenzorméretet is belekalkuláljuk, mint a meglévő 40-150-esed. Egy kompakt ISO800-a nem ugyanaz, mint egy m4/3-os ISO800. Szerintem csak egyetlen fényerős obiba (20-as, ha inkább utca- és tájképezel, vagy 45-ös, ha portrézol) kéne még fektetned, már olyat tudna a rendszer, amit egy csúcskompakt nem. De igaz ez már 3 obi, amit időnként cserélgetni kell. (Esetleg még 2-re le lehet faragni, aprókon a régebbi 14-140-est 90-ért is láttam már hirdetve, talán az Oly 14-150-es is megvan annyiért. Kb. azonos méret, mint a 40-150-es, bár egy csúcskompakthoz képest mindegyik nagy).
más most jött meg a 6k HUF-os jelátvivős makró közgyűrű-szettem
- Meglepően könnyű
- Mintha tényleg fém lenne a bajonett
- Elég passzentos
- Működik az AF
Bővebben majd hétvégén, egyelőre csak feldobtam, hogy megnézzem, egyáltalán működik-e. A 10+16-ossal a 17-est szinte frontlencséig bele kellett tolnom, hogy találjon fókuszt -
Lassú Víz
addikt
Tokot semmilyent. Olyan övre fűzhető top loader táskát keress aminek van vállpántja, meg oldalt zsebe is. Fér bele egy tartalék akku, lenspen, másik SD kártya. Hasi-tasiként a hátizsák övpántján át van fűzve, hogy ne lifegjen, és a fotós táska vállpántja rövidre véve a hátizsák mindkét vállpántján átbújtatva a "teherhordó". Macerás a beöltözés, de menet közben annál kényelmesebb.
Kirándulósnak szerintem a 14-150 inkább jó mint a 14-es fix.
-
jjeahh
nagyúr
bárcsak ekkora lenne a választék p1-hez is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest